Ce iubite sexy au puştanii din LaLa Band!

Ultima actualizare:

    Între Dorian Popa şi Claudia Iosif  este o diferenţă  de vârstă de 7 ani
Între Dorian Popa şi Claudia Iosif este o diferenţă de vârstă de 7 ani

În urmă cu doar patru ani, făceau ravagii în rândul domnişoarelor care îi urmăreau în serialul „Pariu cu viaţa” şi în trupa LaLa Band. Acum, Dorian Popa, Livu Teodorescu şi Vlad Gherman sunt aproape aşezaţi la casele lor. Şi amicul Dima Trofim îi prinde din urmă.

Pentru 2017, Dorian Popa (27 de ani), jurat la „Next Star” şi concurent la „Te cunosc de undeva”, show-urile Antenei 1, are multe planuri în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Vrea să pună deoparte banii pe care-i face din muzică, afaceri şi televiziune şi să-i investească.

Din păcate, şi-a închis afacerea cu salonul de înfrumuseţare şi şi-a ajutat iubita, pe Claudia Iosif (34 de ani), în business-ul cu haine. Mai mult, visează să aibă locuinţa lui şi abia după aceea să se însoare cu frumoasa brunetă cu care se iubeşte de aproape trei ani.

„Anul viitor îmi voi construi căsuţa pe care o visez de mult, împreună cu iubita mea, Claudia. Nu am planificat momentan nunta. Imediat după ce se termină iarna o să demarez construcţia, pentru că mi-am luat teren în Domneşti şi vreau să construiesc acolo şi alte case, lângă cea pe care o voi face pentru noi. Apoi vreau să le vând. Voi cânta în continuare, de Revelion momentan am concert la Bacău şi, poate, vor mai apărea câteva. Merg mai departe şi cu proiectul legat de televiziune şi, pe lângă asta, am filmat şi pentru pelicula «Ghinionistul», în regia lui Iura Luncaşu”, ne-a povestit Dorian Popa la deschiderea unei clinici de înfrumuseţare, unde a prezentat evenimentul.

Dorian Popa şi Claudia Iosif au relaţie bine sudată, chiar dacă ea este mai mare decât el cu şapte ani. Locuiesc deja împreună şi au câteva animăluţe, pe care le iubesc ca pe proprii lor copii.

LaLa Band, trupa-fenomen înfiinţată în 2011

simeon stalpnicul png

În istoria muzicală românească nici o altă trupă nu a avut 20 de membri şi asemenea succes la  fani. LaLa Band s-a lansat în 2011, odată cu serialul “Pariu cu viaţa”, de la Pro TV. Din această trupă, alături de băieţii despre care aţi citit mai sus, au mai făcut parte Alina Eremia, Sore, Alexaia Talavutis, Criss Ciobănaşu, Rapha Tudor, Ana Baniciu, Bubu Cernea şi alţii. Au lansat cinci albume, au avut parte de turnee şi apoi au jucat şi în serialul “O nouă viaţă”, transmis la Acasă TV, la începutul lui 2014. Din acel an, fiecare a luat-o pe drumuri separate.

Dima Trofim se afişează cu o viitoare doctoriţă

simeon stalpnicul png

În ultima vreme, şi Dima Trofim (27 de ani) este văzut tot mai des în compania unei domnişoare sexy. Click! a aflat că tânăra se numeşte Andrada Demir, e viitor medic stomatolog şi, împreună cu mama ei, a deschis o clinică de înfrumuseţare în Capitală. 

Liviu Teodorescu a filmat cu iubita

simeon stalpnicul png

O bună perioadă, cel mai înalt solist din showbiz, Liviu Teodorescu (24 de ani, 1.98 metri), a apărut la evenimente însoţit doar de prieteni sau de familie. Însă, acum, nu-şi mai ascunde iubita. Tânăra se numeşte Iulia Iacob şi a apărut şi în videoclipul „Dor de ea”, lansat în februarie 2016. 

Vlad Gherman s-a îndrăgostit la filmări

simeon stalpnicul png

Solistul Vlad Gherman (23 de ani) şi Criss Ciobănaşu (20 de ani) s-au cunoscut în 2011, când au început să cânte în LaLa Band. Un an mai târziu au anunţat că se iubesc, apoi s-au logodit şi s-au mutat împreună. Amândoi cântă în trupa One şi lucrează la postul de televiziune Happy Channel. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net