Ce mai face Noni Ene, puștiul din reclama la brânză topită: „Eu încerc să..”

Este cântăreț, a făcut televiziune de mic și a luat o mulțime de premii la festivaluri în copilărie, dar toată lumea îl știe din reclama la brânza topită unde făcea schimb de sandwich-uri cu o colegă, iar mai apoi se întreaba „dacă mă sărută data viitoare?” Click! a stat de vorbă cu Noni Ene și am aflat ce mai face.

image

Dacă veți căuta numele lui pe internet, veți vedea că a câștigat o mulțime de premii, de distincții și trofee la festivalurile la care a participat în copilărie. Dar acum are 31 de ani, împliniți în aprilie, iar puștiul de odinioară se ocupă în continuare cu muzica, dar și cu alte afaceri.

Recent, ne-am întâlnit cu el și am vrut să aflăm ce mai face, deși o vreme a colaborat cu oameni care mai mult l-au tras în jos. Dar niciodată nu-i prea târziu să găsești persoanele potrivite și să te redresezi, făcând ceea ce-ți place.

Noni, la un eveniment monden
Noni, la un eveniment monden

În prezent, Noni are propria sa casă de discuri și își dorește nespus să aducă „altfel de produse”. 

Noni: „Nu m-am lăsat niciodată de muzică”

„Am lansat un album, acum am propria mea casă de discuri, se numește Meta Song, interesul nostru este să dea o tracțiune în plus și pe urmă să vină și altcineva în barca noastră. Am creat o echipă în jurul meu. M-am mai ocupat și cu imobiliarele, lucruri un pic mai mature. Ma interesez despre apartamente, ofer informații și pe urmă devin investitor. Înainte de pandemie am produs o vestă, m-am ocupat și cu asta, fiind creativ, m-am ocupat și cu astfel de afaceri.

A venit pandemia, noi n-am fost pregătiți, am încercat și cu hainele, cu muzica și imobiliarele. Am 31 de ani - am crescut, dar am față de copil. Nu m-am lăsat niciodată de muzică, dar industria muzicală e schimbată, iar eu încerc să aduc altfel de produse, mai ales piesele pe care încerc să le cânt și nu aș merge pe anumite nișe. De aceea am propria casă de discuri ca să fac ceea ce mi place.

Anul trecut, în august, am filmat un videoclip la piesa „Noapte de vară”, melodia a mers bine, pe 14 februarie am lansat un album de revenire, de vindecare, pentru că au fost niște lucruri pe care voiam să le spun și acum a fost momentul oportun. M-am vindecat din relațiile cu oamenii, din parteneriate, cred că toți am fost dezamăgiți de anumiți oameni, chiar și tu cred că ai fost”, ne-a povestit Noni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net