Ce mari au crescut copiii Andrei! Mesajul emoționant al artistei

Ultima actualizare:

    La 30 de ani, Andra este o mamă și o artistă împlinităfoto: arhivă personală
La 30 de ani, Andra este o mamă și o artistă împlinităfoto: arhivă personală

Imaginea de zeci de mii de like-uri! Andra le-a topit inimile prietenilor ei virtuali cu o fotografie în care apare alături de cei doi copii ai ei. Între lansarea unei piese care a prins imediat la public, o sesiune de autografe și o emisiune de televiziune, copiii o ajută să-și regăsească suflul.

Fotografia publicată de Andra pe contul personal de Instagram a adunat aproape 30.000 de like-uri și multe comentarii entuziaste. Fanii au remarcat ce mult au crescut copiii artistei și i-au urat acesteia să- i vadă călcându-i pe urme.


    Andra, alături de David (6 ani) și Eva (2 ani)foto: arhivă personală
Andra, alături de David (6 ani) și Eva (2 ani)foto: arhivă personală

”Copiii mei. De când îi am dorm mai puțin, ies mai puțin, citesc mai puțin, dar râd mult mai mult. Iubesc mai mult. Mult mai mult decât credeam că este posibil. Ei sunt viața mea!”, a scris Andra în dreptul imaginii.

Andra și Cătălin Măruță au devenit pentru prima oară părinți în urmă cu șase ani. După patru ani în care paparazzi au vânat orice cută mai suspectă a hainelor artistei, în speranța că vor demasca o burtică de gravidă, cei doi au anunța că așteaptă o fetiță. Eva a venit pe lume în urmă în iulie 2015.

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
elena gheorghe   familie jpg
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV
„Suntem niște părinți norocoși!”, a declarat artistul
FotoJet (18) jpg
FotoJet (12) jpg