Ce mari s-au făcut băieții Oliviei Steer și ai lui Andi Moisescu

Ultima actualizare:

    Olivia Steer și Andi Moiescu, alături de băieții lor la masa de Crăciunfoto: arhiva personală
Olivia Steer și Andi Moiescu, alături de băieții lor la masa de Crăciunfoto: arhiva personală

Crăciunul le-a strâns pe vedetele noastre în jurul mesei de Crăciun, prilej și pentru fosta prezentatoare Pro Tv, Olivia Steer, să o vedem înconjurată de cei doi copii, de 10 și respectiv 12 ani, pe care îi are din mariajul de 14 ani cu Andi Moisescu. Bruneta nu mai publicase imagini cu băieții de când erau foarte mici, așa că fanii s-au mirat să vadă că micuții s-au transformat în adolescenți în toată regula.

Oliva Steer (41 de ani), autoarea cărţii "Dulciuri de povete", carte ce cuprinde reţelele încercate de vedetă fără zahăr şi aproape fără foc, a stârnit numeroase controverse legate de vaccinuri și hrană sănătoasă, așa că tocmai din cauza polemicilor, vedeta a decis să nu-și expună prea mult copiii. 

De Crăciun însă, Olivia ne-a reamintit cum arată cei doi băieți ai ei, care nu mai sunt de ceva timp niște prichindei. David și Luca au 12 și 10 ani și aprope că i-au ajuns pe părinți în înălțime. Celebra lor mamă le-a pregătit o serie de bunătăți raw-vegane, așa cum numai ea știe să facă, iar printre preparate a strecurat și o rețetă de chifteluțe din nuci caju, pe care soția lui Andi Moisescu o face tot timpul pentru masa de Crăciun și pe care o servește alături de un sos de roșii.

Reacția Oliviei Steer când unul dintre băieți nu a mai vrut să fie vegetarian

Oliva Steer a introduc mâncărurile raw vegane în alimentaţia copiiilor încă de când aceştia erau mici
Oliva Steer a introduc mâncărurile raw vegane în alimentaţia copiiilor încă de când aceştia erau mici

Dar să nu credeți că munca Oliviei de a-și transforma puștii să-i urmeze exemplul alimentar a fost una ușoară. Vedeta a povestit că unul dintre băieți nu a mai vrut să fie vegetarian, pentru că își dorește să mănânce și el ca restul colegilor de la școală.

„Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început inițial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când, într-o zi, a spus că își dorește să mănânce și el același lucru alături de colegii săi de școală. Îți dai seama că am luat poziție, pentru că la școală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, așa că i-am spus că e posibil să aibă probleme. I-am explicat avantajele și dezavantajele, i-am spus inclusiv faptul că dacă va fi în rând cu ceilalți, nu va fi văzut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni. Și a fost decizia lui să fie omnivor și, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nicio problem. Dar citisem că este important să nu îi bagi pe gât copilului cu forța, ce mâncare și în ce cantitate vrei. De aceea, niciodată nu insist să termine tot din farfurie. Așa că nu l-am obligat, a fost decizia lui. Dar în trei luni a început să aibă probleme și să îl doară burtica și să spună că a fost un prost. Iar atunci a ales să fie din nou vegetariană”, mărturisea vedeta într-un interviu. 

Citește și:

Care e secretul relației perfecte dintre Andi Moisescu și Olivia Steer

Cum arăta Olivia Steer când o iubea toată România!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net