Ce meserie și-ar fi ales Ovi Jacobsen dacă nu devenea artist «Mi-ar fi plăcut să fiu...»

Ovidiu Cernăuțeanu, alias Ovi Jacobsen, este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul este extrem de pasionat de muzică și ar face orice sacrificiu pentru pasiunea sa.

Ovi Jacobsen a continuat, de-a lungul vremii, să-și urmeze marea sa dragoste, astfel că nu a lăsat deoparte muzica nicio clipă, iar acest lucru nu-l regretă.

Reporterii Click! s-au întâlnit cu artistul pe culoarul teatrului de Revistă Constantin Tănase și, în timp ce cânta extrem de frumos la pian, am povestit despre muzică, dar și ce ar fi putut fi dacă nu ar fi ales cariera de cântăreț.

Citește și: EXCLUSIV Ovi, după eșecul lui Roxen la Eurovision. «Putea să surprindă mai mult!» 

Curioși din fire, l-am întrebat pe acesta ce profesie ar fi ales dacă nu se îndrepta către artă. Ovi nu a ezitat nicio clipă să ne spună ce i-ar fi plăcut să facă, dar și motivele pentru care visul nu a putut deveni realitate. Extrem de glumeț acesta ne-a spus că singurul motiv pentru care nu a devenit pilot a fost...matematica.

Cu muzica am cochetat toată viața, doar asta știu să fac. Mai gătesc din când în când, dacă am timp. Dacă aș fi luat-o de la capăt...Când eram la început de drum și încercam să mă gândesc la o alternativă, mi-ar fi plăcut să fiu pilot, dar am fost destul de slăbuț la matematică. În a două viață, dacă pot mâna pe matematică, poate o să reușesc.”, ne-a mai zis artistul.

Ovi Jacobsen A participat la Eurovision

Ovi a reprezentat România de două ori la Eurovision, alături de Paula Seling. Prima dată a fost în 2010, când aceștia au câştigat locul al treilea în marea finală, ca mai apoi să revină în aceeași formulă la Eurovision cu piesa „Miracle”, care s-a clasat pe locul 12. 

Ovi Jacobsen e cetățean norvegian de 19 ani. Acesta s-a căsătorit peste hotare cu Kitty, iar în 2011 s-a restabilit împreună cu familia în România. Aceștia au împreună doi copii, Martin și Philip au crescut frumos și de care sunt extrem de mândri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Ion Hristescu png
1 pozitie somn jpg jpeg
Baltic Pipe FOTO Shutterstock
image
image
image
image
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță