Ce mireasă frumoasă a fost Andreea Bălan! Artista s-a căsătorit pe o plajă din California

27 martie 2017
article img
Andreea Bălan și-a vopsit părul în nuanța anului 2017foto: arhivă personală

Andreea Bălan a strălucit la ceremonia religioasă prin care şi-a unit destinele cu iubitul ei George Burcea. Solista a vrut un eveniment discret, departe de ochii curioşilor, aşa că a ales o plajă din California pentru ziua cea mare. Emoţionată, artista a făcut publică prima imagine cu ea în rochie de mireasă.

Deşi a probat multe rochii de mireasă luna trecută, fiind copertă revistei "Ghidul Miresei", în ziua nunţii ei Andreea Bălan l-a lăsat fără cuvinte pe George Burcea. Cântăreaţa a purtat o rochie diafană, albă, brodată în partea de sus şi a ales un machiaj discret, în ton cu evenimentul. Mireasa a vrut un buchet în nuanţe pastelate, acesta fiind pata de culoare a momentului festiv. Nici mirele nu a trecut neobservat.

article img
Andreea Bălan şi George Burcea s-au căsătorit marţi după amiază pe plajă în Californiafoto: arhiva personală

Actorul a purtat o ţinută lejeră, formată dintr-o cămaşă albă, potrivită pentru un eveniment pe plajă. Cântăreaţa şi actorul au publicat prima fotografie cu ei de la nuntă. În timp ce artista a descris momentul ca fiind unul plin de "fericire, iubire şi împlinire", George a punctat decisiv şi a mărturisit că este "cel mai fericit dintre pământeni". 

Urările fanilor celor doi nu au întâziat să apară. Andreea şi George au devenit părinţi în urmă cu cinci luni, când cântăreaţa a adus pe lume prin cezariană, o fetiţă, Ella Maya. La întoarcerea în ţară, artista va face petrecere mare cu toate rudele şi prietenii şi o vor boteza pe copilă.