Ce mult s-a schimbat Alina Vidican de când locuieşte în America

image
Alina Vidican şi-a schimbat culoarea părului şi şi-a făcut numeroase operaţii estetice

În timp ce fostul ei soţ, Cristian Borcea, a ajuns din nou după gratii, Alina Vidican îşi trăieşte liniştită visul american. Timişoreanca este stabilită de mai bine de doi ani în S.U.A cu cei doi copii pe care îi are din mariajul cu ex-acţionarul de la Dinamo, micuţii fiind cei care îi ocupă tot timpul. Într-o fotografie recentă, fosta doamnă Borcea apare complet schimbată. Fostul manechinul a optat pentru altă coafură şi nuanţă de păr şi nu mai pune mare preţ pe produsele de machiaj.

După un mariaj de şase ani eşuat, Alina Vidican şi-a revenit cu greu după divorţul de Cristian Borcea. Blondina şi-a luat copiii pe care-i are cu acesta – băiatul George Alexandru, în vârstă de aproape 7 ani şi micuţa Gloria, de 3 ani jumătate - şi a plecat în Florida, la Miami. Acolo, Alina a încercat să şteargă urmele trecutului şi a început cu câteva intervenţii estetice. Şi-a făcut lifting facial, implant mamar şi fesier şi nu în ultimul rând şi-a schimbat culoarea părului.

image
Gloria şi Alex, copii lui Cristi Borcea cu Alina Vidican

Din şatena pe care a cunoscut-o Borcea în urmă cu 15 ani, acum Alina Vidican este o blondă cu nuanţe de argintiu, care se dedică în totalitate celor doi copii ai săi. Cum nu mai iese prea mult din casă şi nu merge la evenimente, Alina nu pare dependentă de produsele de make up, ci dimpotrivă trăieşte liniștită şi fără ele. Recent, dintr-o  fotografie pe care ea a trimis-o apropiaţilor, am regăsit o femeie schimbată complet faţă de perioadă în care locuia în România, de pe chipul căreia zâmbetul a cam dispărut.   

Cristian Borcea şi-a strâns toţi copiii de Crăciun

Presimţind parcă faptul că sărbătorile de Crăciun nu vor mai avea acelaşi gust şi în 2019, fostul acţionar de la Dinamo şi-a strâns copiii lângă el şi a petrecut cu ei în casa primei soţii, Mihaela Borcea. 

image
Alina Vidican şi-a invitat fratele în America de sărbărori

Alex și Gloria, cei doi puşti pe care îi are cu Alina, se înțeleg de minunne cu fraţii lor, deşi vorbesc mai greu româneşte. Pentru că trăiesc alături de mama lor, Alina, în Statele Unite, micuţii vorbesc fluentlimba engleză. 

„A fost dorința mea să-i reunesc pe toți, fiindcă eu îi iubesc pe toți. Ei îmi vor duce numele mai departe. Normal, cei mici sunt mai avantajați, ei sunt și mai puși pe joacă, nu mai pot pe cei mari să-i iau în brațe și să-i mângâi, trec anii, dar cu toții sunt ai mei, ei sunt averea mea cu adevărat”, s-a confesat Borcea, citat de Liberatea. 

Alina Vidican şi Cristian Borcea s-au iubit 13 ani

Pe lângă cei doi copii din mariajul cu Alina, fostul şef de la Dinamo are trei copii din căsnicia cu prima soţie, Mihaela: Patrick şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa. El mai are o fată, Carolyn , pe care a conceput-o cu o fostă amantă, Simona Voiculescu. Din iunie 2016 are un al şaptelea moştenitor, pe Milan Cristian, băieţelul dăruit de Valentina Pelinel, iar curând fostul fotomodel îi va mai fărui două fete gemene, deşi el se află după gratii.  

image
Alina Vidican şi-a invitat fratele în America de sărbăroriFoto: arhivă personală

După o relaţie de treisprezece ani şi o căsnicie de cinci ani, Alina Vidican şi Cristi Borcea au divorţat în toamna lui 2016. Timişoreanca a încercat să-şi salveze familia, dar fostul boss dinamovist a ales să semneze actul de divorţ la notar şi să rămână cu Valentina Pelinel, cu care de altfel s-a şi căsătorit, toamna trecută la Budapesta. Pentru cei doi copii pe care îi are cu Alina Vidican, afaceristul plăteşte pensie alimentară în valoare de 10.000 €. El i-a lăsat fostei neveste apartamentul din Miami şi o sumă de 100.000 €.   

Citeşte şi:

Ce fericită şi schimbată e Alina Vidican!

Valentina Pelinel va lua foc! Alina Vidican l-a vizitat pe Borcea la pușcărie

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg