Ce notă astronomică a plătit Bianca Drăguşanu de ziua ei

image
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărţit

Bianca Drăguşanu a împlinit 37 de ani şi dacă ar fi să tragă linie şi să adune stă bine pe toate planurile, mai puţin la capitolul amoros. Aici, este punctul sensibil al fostei prezentatoare tv , care pare că nu-şi găseşte liniştea după despărţirea de Victor Slav, tatăl copilului ei. La aniversarea de zilele trecute, blondina a petrecut în compania prietenilor, iar aproape de miezul nopţii şi-a făcut apariţia şi Alex Bodi, bărbatul de care Bianca s-a despărţit de săptămâna trecută.

Bianca Drăguşanu e singură, dar nu şi disponibilă. La inima blondinei se ajunge greu, mai ales după ultima relaţie amoroasă cu Alex Bodi, care a cam lăsat urme în sufletul ei. Zilele trecute blondina a confirmat că s-a separat de iubit după ce şi-a făcut apariţia singură la restaurantul de fiţe de pe Şoseaua Nordului unde şi-a sărbătorit ziua de naştere (n.r. 6 martie). La petrecere, Bianca a invitat mai mulţi prieteni, dar a omis să-l treacă pe listă şi pe fostul ei iubit. Chiar dacă nu a fost invitat, Alex Bodi şi-a făcut totuşi aparţia la localul, unde blondina se afla, cu un cadou. A stat puţin şi s-a retras, semn că între cei doi chiar nu mai poate fi vorba de o reconciliere.   

De ziua ei, Bianca Drăguşanu a primit buchete imense de flori jpeg
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărţit Foto: Instagram

"Am tot ce mi-am dorit vreodată. Sunt singură ca de obicei. Sunt perfect aşa", a spus Bianca la Antena 1. Surse din anturajul vedetei au confirmat pentru Click! despărţirea celor doi. "Cine a urmărit conturile de socializare îşi putea da seama uşor că ei nu au mai avut aceleaşi activităţi. Ea a fost mai mult la Bucureşti, iar el la Mediaş, unde a avut treabă. Au rămas prieteni, dar de data aceasta separarea pare să fie definitivă. Bianca nu poate trece peste principiile ei, aşa că nu are cum să ierte ce s-a întâmplat", ne-au povestit prietenele blondei.

Bianca Drăguşanu, cadouri de 2000 de euro  

Chiar şi fără iubit, Bianca Drăguşanu s-a simţit minunat de ziua ei, iar distracţia s-a reflectat în nota de plată. Blondina şi-a răsfăţat invitaţii cu şampanie fină şi un meniu pe cinste. La final, blonda a achitat o notă de 7500 de lei, dar a meritat fiecare leuţ. În schimbul generozităţii ei, blondina s-a bucurat de cadouri pe măsură. A primit parfumuri, haine, pantofi şi un munte de flori. Buchetele imense abia au încăput în portbagajul maşinii de lux cu care vedeta a venit la restaurant. 

Bianca Drăguşanu a cerut să plece de la Asia Express   

Cooptată alături de sora ei Oana între cele 9 perechi de la Asia Express, Bianca Drăguşanu nu a rezistat nici două săptămâni în Sri Lanka. Blondina a făcut o adevărată criză de nervi şi a cerut să se întoarcă în România. A acuzat probleme de sănătate, condiţiile grele şi dificultăţile pe care le+a întâmpinat în a găsi transport şi cazare cu doar un euro pe zi.Ajunsă acasă, blondina s-a "tratat" repede cu sesiuni de cumpărături de lux, tratamente cosmetice şi mult sport, lucruri care i+au readus zâmbetul pe buze.   

Citeşte şi:

Asia Express 2019: Bianca Drăguşanu şi sora ei, scoase din competiţie. Cine le-a înlocuit

Bianca Drăgușanu, cadou de 24.000 de euro în a doua zi de Crăciun

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
depasire inconstienta FOTO captura video jpg
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Guvernul Ciuca
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf