Ce nume va avea fetiţa lui Ionuţ Iftimoaie EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Maria, soţia lui Ionuț  Iftimoaie, îi va dărui,  zilele acestea, cel  de-al treilea copil
Maria, soţia lui Ionuț Iftimoaie, îi va dărui, zilele acestea, cel de-al treilea copil

După ce a câștigat titlul “Cel mai bun fermier” la “Ferma Vedetelor” (PRO TV), campionul de K1 Ionuţ Iftimoaie (36 de ani) așteaptă cu nerăbdare ca soția lui, Maria, să aducă pe lume cel de-al patrulea copil al lui.

“O va chema Ioana, ca pe tot neamul meu, şi nu ştim dacă va mai avea şi alt nume. Va continua tradiţia Ionilor din familia mea, căci așa se numesc tata, bunicul și băiețelul meu, Nicholas Ionuţ (7 ani). Vrem să facem botezul în septembrie, la aer curat şi să ne simţim bine”, ne-a spus, în exclusivitate, Ionuţ.

Sportivul mai are doi copii, pe Lisa (15 ani), dintr-o altă relație, şi pe Nicol Maria (6 ani). Experienţa jocurilor de culise de la ”Fermă” nu l-a doborât, astfel că își vede mai departe de treburi.

“Mă ocup de firma mea de pază care are 400 de angajaţi, dar sunt și director general la «Clubul sportiv Metrorex», unde mă ocup de 300 de sportivi. Trebuie să mă îngrijesc ca oamenilor mei să le fie bine. Am şi alte discuţii de emisiuni, însă nu mai vreau reality-show-uri”, ne-a mai spus Iftimoaie.

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net