Ce pensie de nimic primește Tora Vasilescu din partea statului: „E adevărat că am o pensie rușinoasă”

Tora Vasilescu, una dintre cele mai mari actrițe ale țării noastre nu primește aprecierea pe care o merită din partea statului român. Acesta îi plătește o pensie infimă, ca și multor artiști de altfel, însă banii primiți abia îi ajung pentru facturi și utilități. 

Ce pensie primește Tora Vasilescu / foto: Social media
Ce pensie primește Tora Vasilescu / foto: Social media

Nemulțumită de salariile actorilor români, Tora Vasilescu, cea care s-a remarcat prin prisma filmelor, serialelor și spectatolelor în care a jucat, a decis să încheie această carieră în urmă cu mai bine de 20 de ani. 

Tora Vasilescu: „Românii nu-și pot plăti facturile”

Tora Vasilescu și-a dedicat o mare parte din viață filmului. A stat vreme de 50 de ani în lumina reflectoarelor, dar cum pasiunea nu este suficientă de multe ori, vedeta s-a văzut nevoită să se retragă mai devreme din cauza banilor puțini pe care îi primea. 

Pensia primită de Tora Vasilescu este în valoare de peste 2.000 de lei. Aceasta se gândește și la restul românilor care nu au suficiente resurse financiare și lună de lună trebuie să-și calculeze banii cu care rămân. 

„E adevărat că am o pensie rușinoasă. Așa ne-au răsplătit pentru faptul că am fost soldățeii în serviciul comandant? Am 2.350 de lei pensie de la teatru. (…)

Noroc că mi s-a pus un microfon în gură și am avut ocazia. Dar ce facem? Ce fac bătrânele de pe strada mea? Oamenii pentru care am jucat și am adus bucurie. Mă rog, suntem ultimi mohicani (…) Am grădină, e adevărat, am solar, muncesc și îmi pun la congelator legumele toată vara. 

Nu am ieșit să vorbesc despre problemele mele. Mesajul e că românii nu-și pot plăti facturile din salariu sau din pensii. Este exclus! De 3 ori au evaluat. Prima a fost de 5.000, a doua de 1.700 a treia de 7.000 de lei. Nu au spus nimic. Ce ei vorbesc cu noi? Suntem cantitate neglijabilă, normal! Îți vine factura și plătește (..)”, a mărturisit actrița, pentru antena3.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net