Ce reacţie a avut Laurette când a fost întrebată dacă are o relaţie amoroasă cu Ion Ţiriac


    Laurettefoto: arhiva personală
Laurettefoto: arhiva personală

A tăcut mâlc atunci când s-a vorbit despre relația dintre ea și Ion Țiriac (77 de ani), dar se pare că acum Laurette (32 de ani) a dat în sfârșit cărțile pe față. Mulatra a afişat un zâmbet larg când a fost întrebată cum decurge relaţia dintre ea şi Ţiriac.

Laurette nu a fost prea generoasă cu detaliile, mai ales după ce a fost surprinsă de fotoreporterii Click pe plaja din Mamaia, în timp ce stătea tolănită la soare în compania omului de afaceri. În plus, paparazzi au pozat-o cu cele două maşini primite de la Ţiriac Auto.

Recent, vedeta a fost întrebată de reporterul Star Magazin dacă este într-o relaţie cu Ion Ţiriac. Aceasta nu a confirmat, dar nici nu a dezminţit, lăsând să se înţeleagă că legătura dintre ei este mult mai strânsă.

Nici pe paginile de socializare Laurette nu se mai fereşte. Şi-a etalat bolizii care aparţin firmei pe care o deţine magnatul. Mai mult, în dreptul fotografiei cu Jaguarul alb, fotomodelul a scris, negru pe alb: "Mulţumesc for beautiful car" (n.r. "Mulţumesc pentru maşina frumoasă"). 

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub anamaria prodan png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg