Ce s-a ales de casele Corneliei Patrichi, după mutarea ei în Italia

simeon stalpnicul png
Cornelia Patrichi a rămas văduvă în aprilie 2016Foto: arhivă Click!

În decembrie, văduva lui Cornel Patrichi a plecat în Italia, acolo unde locuiește fiul ei. Soția regretatului coregraf Cornel Patrichi va sta o perioadă mai îndelungată în străinătate, pentru că va avea grijă de nepoțica ei, Tea Matilde, așa că și-a lăsat caseledin România în grija unor vecini.

Pe 23 decembrie, Alexandru, fiul regretatului Cornel Patrichi, a devenit tătic. După aproape doi ani de suferință și singurătate, mamei acestuia, Cornelia Patrichi (67 de ani), i s-au luminat ochii când a aflat că a devenit bunica unei fetițe pe nume Tea Matilde. Astfel, fosta balerină a avut un motiv în plus să plece în Italia, așa cum își făcuse planurile de ceva timp.

simeon stalpnicul png
Cornelia Patrichi și-a luat rolul de bunică în seriosfoto: arhivă personală

Se știe faptul că după ce și-a pierdut soțul, ea şi-a scos la vânzare averea, și anume casa de la Mostiștea, două terenuri, dar și casa din Pipera, în care locuia cu regretatul coregraf, care s-a stins pe 5 aprilie 2016, după o lungă luptă cu cancerul. Iată însă că nu a avut noroc să vândă până acum nici o proprietate, așa că doamna Patrichi a fost nevoită să pună paznici la avere, ca să poată pleca liniștită în Italia, provincia Siena, la fiul ei.

simeon stalpnicul png
Pe casa de la Sărulești, Patrichi cerea 140.000 de euro

”De ambele case îngrijește câte cineva, chiar dacă am plecat. La casa din Pipera stă nepoata mea, iar la cealaltă proprietate a rămas un vecin care are mare grijă. Din păcate, nu am apucat să vând nimic, pentru că nu m-am ocupat așa cum a trebuit. Acum sunt în Italia, unde voi sta câteva luni bune, mi-am închiriat un apartament aici, ca să pot să-mi ajut fiul. După cum știți am o nepoțică și vă dați seama câtă bucurie ne-a adus”, ne-a spus ieri Cornelia Patrichi.

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg