Ce s-a ales de Florin Constantin de la trupa Divertis. Din ce câștigă astăzi bani

#Exclusiv Click!

Florin Constantin (65 de ani), din trupa Divertis, și-a găsit un al doilea loc de muncă sigur și respectabil! Celebrul comediant este profesor și predă comunicarea și științele comunicării persoanelor din societăților, din întreaga țară, ce îi solicită serviciile.

„Tocmai ce am plecat astăzi - dimineață din București spre acasă, spre Iași. Am ținut un curs de comunicare și științe ale comunicării la Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești. De vreo zece ani predau, sunt profesor. Predau unde sunt solicitat de către companii. Predau în toată țara nu doar la Iași sau București.

Ceea ce predau eu este o combinație între psihologie, managementul comunicării și puțin umor ce mă definește. De exemplu ieri, pentru opt ore de curs, am luat 300 de euro. În cele opt ore am vorbit în continuu pentru că aveam persoane prezente în sală și pe zoom în același timp iar eu trebuia să le explic și să le arăt totul. Sunt obișnuit cu vorbitul mult de la radio, deci asta nu reprezintă o problemă pentru mine”, a spus Florin Constantin pentru Click!

Arie profesională extinsă

Florin Constantin ne-a mai mărturisit și faptul că a colaborat, până în prezent, cu multe persoane din clasa politică cu care acum a rupt orice legătură:

„Mă mai ocup și de partea de comunicare a diferiților politicieni și parlamentari care acum au ajuns sus. Mai exact îi învăț să mintă frumos. După ce i-am ajutat i-am sunat telefonic dar de răspuns nu mi-a mai răspuns”.

Cumpănă în viață

În urmă cu șase ani, artistul împreună cu soția sa, treceau prin probleme foarte mari. Asta din cauză că el împreună cu soția sa rămâneau pe drumuri în urma exploziei blocului din Iași, unde locuiau...totul din cauza unor acumulări de gaze. Fapt ce a dus-o pe soția artistului, în acea perioadă, în pragul depresiei.

„Soția mea acum este bine. A avut COVID și de când a avut asta se simte foarte obosită...în rest e bine. Acum avem căsuța noastră și ne e bine după cele întâmplate”, a conchis pentru Click!, Florin Constantin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net