Drama neștiută a lui Florin Constantin de la Divertis. A rămas fără casă, după ce blocul în care locuia a explodat: „Mergeam prin moloz!”

#Exclusiv Click!

Au trecut șase ani pentru Florin Constantin (64 de ani), actorul din trupa  „Distractis”, și soția sa, Iuliana, de când au rămas pe drumuri după ce blocul în care locuiau a explodat! Acum amândoi zâmbesc din nou, însă se pare că artistul a rămas, după atâta timp, cu anumite traume! Contactat de Click!, acesta ne-a dezvăluit despre ce anume este vorba mai exact!

În anul vara anului 2016, Florin Constantin alături de partenera sa de viață, treceau printr-o mare cumpănă! Agoniseala lor, locuința, cu patru camere în care trăiau a fost distrusă în totalitate în urma unei explozii cauzate de o scurgere de gaz. Astfel că, după acele momente negre, soția actorului care a devenit celebru datorită rolurilor sale spumoase pe care le-a avut în trupa  „Divertis” a intrat în depresie și a avut nevoie de îngrijire de specialitate. Însă, timpul a trecut, iar lucrurile s-au așezat în familia lor. În anul 2019, cei doi aveau să fie despăgubiți cu suma de 50.000 de euro după cele întâmplate, astfel că au putut să își cumpere o locuință cu grădină în comuna Tomești din județul Iași, în valoare de 80.000 de euro.

„A fost un șoc foarte mare pentru amândoi”

Însă chiar dacă timpul a trecut, Florin Constantin ne-a dezvăluit că nu poate să uite niciodată momentele când și-a văzut toată agoniseala spulberată în doar o secundă.

„Soția este și ea acum, bine sănătoasă. Se ocupă de grădinărit, de treburile pe lângă casă. Și-a revenit acum, este mult mai bine. Atunci, când am rămas fără locuință, a fost un șoc foarte mare pentru amândoi pe care l-am trecut cu foarte mare greutate. Țin minte că după explozia blocului mergeam cu doi pompieri acolo, după mine, să mai caut prin moloz lucruri de ale noastre. Unul mergea în fața mea și celălalt în spatele meu cu ceva din plumb să îmi salveze viața, adică dacă îmi cădea ceva în cap să vină unul dintre pompieri cu acea unealtă să mă salveze. Atunci eu m-am gândit, oare lucrurile mele valorează mai mult decât viața acelor băieți, care nu aveau mai mult de 20 și un pic de ani. Mi-am dat seama atunci că ei își riscă viața pentru mine și de atunci nu m-am mai dus să îmi iau nimic”, a declarat pentru Click!, Florin Constantin.

Florin Constantin, activitate intensă

Simpaticul comediant ne-a mai povestit și ce surprize spumoase le pregătește românilor iubitori de umor și voie bună:

„În perioada următoare pregătesc câteva proiecte cu trupa “Distractis” prin țară. Venim și în București în perioada următoare plus că sperăm să avem și un proiect în TV. Știți că nu se mai numeste trupa “Divertis” ci “Distractis” fără Toni Grecu de această dată în această formulă. În rest totul, Slavă Domnului, acum este bine”.

Click! spune

În urma acelei explozii în care Florin Constantin a rămas fără casă, două persoane şi-au pierdut viaţa, alte 11 persoane au fost grav rănite, iar 16 apartamente au fost grav afectate.

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net