Incendiu la ”Matei Balș”. Toni Grecu, printre pacienții evacuați. Ce spune soția umoristului

Ultima actualizare:

    Toni Grecu era internat la Institutul ”Matei Balș” cu o formă medie de Covid-19foto: arhiva Click!
Toni Grecu era internat la Institutul ”Matei Balș” cu o formă medie de Covid-19foto: arhiva Click!

Toni Grecu se numără printre pacienții evacuați de la Institutul ”Matei Balș” din București după incendiul de vineri dimineață. Fondatorul trupei de divertisment ”Divertis” se afla într-un salon de la etajul 2, incendiul fiind localizat la parter.

„Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Nu știu care este exact starea lui. Știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi”, a declarat pentru Libertatea Cristina Grecu, soția artistului.

Artistul era bolnav de Covid-19 și era conectat la aparatele de furnizare a oxigenului.

Cinci morți în incendiul de la Institutul ”Matei Balș”

Un incendiu a izbucnit vineri dimineață la parterul Institutului Matei Balș din București, care tratează bolnavi cu COVID. Trei persoane au murit carbonizate, a patra victimă a decedat după ce manevrele de resuscitare au eșuat, iar a cincea victimă a fost găsită carbonizată în baie, la câteva ore după incendiu.

Ministrul Vlad Voiculescu se află la spital, alături de Raed Arafat, care a spus că nu vrea să speculeze asupra cauzelor incendiului, urmând ca ancheta să stabilească ce s-a întâmplat.

Toți pacienții din pavilionul 5, peste 100, au fost evacuați, fiind declanșat planul roșu de intervenție. Aceștia au fost preluați de alte unități din București sau internați în alte pavilioane de la Matei Balș. Este a doua tragedie care se produce într-un spital din România după incendiul de la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț.

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net