Ce s-a întâmplat cu Costel Constantin în ultimele clipe de viață! Jurnalista Ioana Mandache face dezvăluiri cutremurătoare: „S-a stins de dorul soției. Suferea cumplit!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Costel Constantin, ultimul actor al generației de aur, s-a stins fulgerător, la vârsta de 81 de ani. Moartea lui a șocat apropiații, mai ales că actorul nu avea probleme de sănătate mari. Jurnalista Ioana Mandache a fost ultima persoană care a vorbit cu marele actor, înainte de clipă fatidică. Aceasta a povestit, în exclusivitate pentru Click!, ultima ei discuție cu marele actor. 

Marele actor Costel Constantin s-a stins din viață fulgerător, la o zi după ce-și serbase onomastica. 

Apropiații actorului sunt, pur și simplu, șocați, mai ales că abia ce-i uraseră  „La mulți ani!” cu ocazia Sfinților Constantin și Elena. Ba, chiar au și discutat cu marele actor de ziua lui, iar acesta părea în formă și nu s-a plâns deloc că ar avea ceva probleme de sănătate. 

Jurnalista Ioana Mandache, ultima persoană care i-a urat actorului „La mulți ani!” înainte să moară

Jurnalista Ioana Mandache a fost poate ultima persoană cu care maestrul a purtat o conversație de suflet. Ioana Mandache a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum a decurs ultimul ei dialog cu marele actor, care îi era prieten apropiat.

 „Ieri l-am sunat și i-am spus <<La mulți ani!>> de Sfântul Constantin și Elena. Eu sunt încă șocată pentru că am avut o conversație de suflet cu el. Era ok, nu părea să fie bolnav sau să aibă vreo problemă. 

Pe la 22:30, aseară, mi-a trimis un mesaj cu o icoană, cu Maica Domnului și cu pruncul. Am văzut-o abia de dimineață. El a trimis mesaj prietenilor de suflet. 

Am rămas șocată atunci când am aflat că s-a prăpădit așa dintr-o dată! Probabil că a murit azi-noapte sau azi de dimineață pentru că aseară el era on-line”, ne-a declarat jurnalista, șocată că marele actor nu mai este în viață. 

Costel Constantin suferea cumplit după soția sa, Mihaela! „Cred că de dorul ei a și murit! Era foarte singur!”

Jurnalista ne-a mai dezvăluit că marele actor locuia singur într-un apartament, după moartea din urmă cu nici un an a Mihaelei, soția pe care a adorat-o. De multe ori, acesta i-a mărturisit că suferă enorm de dorul femeii iubite și că, de când aceasta s-a stins, nu-și mai găsea liniștea. 

 „El suferea cumplit după Mihaela, soția sa, care s-a prăpădit în urmă cu nici un an. Nu știu dacă avea și o depresie, cert este că eu cred că de asta a murit, de dorul ei. Spunea că nu mai este el de când ea a murit. Nu se mai regăsea! 

Ei erau foarte apropiați. Știu că ea avea un magazin alimentar, s-a ocupat de afacerea asta, dar ei doi erau nedezlipiți. Ea tot timpul era cu el, la teatru, peste tot! Îl însoțea oriunde mergea. 

Rămăsese singur pe lume și suferea de singurătate. Anul trecut și-a luat <<Adio!>> de la scenă, cu ultimul lui spectacol în care a jucat: <<Omul care a văzut moartea!>>

Ei nu aveau copii. El avea un băiat dintr-o altă căsătorie, și ea la fel. Era și bunic!”, a mai declarat Ioana Mandache, pentru Click!

Cum și-a cunoscut Costel Constantin soția? 

Costel Constantin (81 de ani) a fost căsătorit timp de aproape cinci decenii cu Mihaela. S-au cunoscut în 1974 și s-au căsătorit în 1977. Amândoi mai aveau câte un mariaj la activ. Fiecare dintre ei era deja părinte, având câte un băiat din căsniciile anterioare. 

Vlad este un medic apreciat și profesor la Facultatea de Medicină, iar Tudor a jucat timp de 10 ani rugby în Franța, în momentul de față fiind om de afaceri, ocupându-se de vânzarea de mobilă. Artistul era și bunic, nepotul lui făcând tot rugby, iar nepoata sa fiind studentă la Facultatea de Drept.

Ce spunea Costel Constantin despre soția lui? 

Actorul a povestit, la un moment dat, cum a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție. 

 „Ea lucra la Athénée Palace, la recepție, și pe vremea aia era cu un regizor de radio, Dan Puican. Iar eu, împreună cu Alexandru Repan și Constantin Diplan, am venit de la televiziune, de unde ne-am luat banii și ne-am zis să mergem la braserie. La masă, o vedem ieșind de la hotel pe Mihaela, care se ducea să își cumpere pișcoturi.

Uite-o pe nevasta lui Puican, zice Diplan. <<Ce mișto gagică, eu mă duc la ea!>>, le-am zis. Și asta am și făcut: <<Doamnă, vă rog să-i transmiteți din partea mea salutări domnului Puican, cu care am făcut atâtea piese la radio!>>, i-am spus. Ea mi-a mulțumit. Asta a fost prima dată când ne-am văzut.

Mai târziu, mi-a spus că prima dată i-au plăcut ochii mei negri și vocea mea. Asta s-a întâmplat în 1971. Sunt 50 de ani de atunci!”, a spus actorul, în revista Viva.

În plină pandemie, actorul povestea că obișnuia să-și ia soția de mână și parcurgeau zilnic nu mai puțin de 10 kilometri.

Costel Constantin a încetat din viață, la vârsta de 81 de ani. Actorul se retrăsese din lumea teatrului anul trecut, după 60 de ani în care a fost prezent pe scenă în mii de roluri. Ultima sa reprezentație a fost la Teatrul Național,  în spectacolul „Omul care a văzut moartea”. Costel Constantin avea 81 de ani și nu era cunoscut cu probleme de sănătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net