Ce scandal a provocat Simona Traşcă după Bamboo! A spălat pe jos cu o tânără care a acuzat-o că vrea să apară la tv

Ultima actualizare:

    Simona Traşcă s-a luat la ceartă cu o tânără pe care a desfiinţat-o foto: arhiva personală
Simona Traşcă s-a luat la ceartă cu o tânără pe care a desfiinţat-o foto: arhiva personală

Schimb de replici halucinant între Simona Traşcă şi o tânără care a intrat pe profilul ei de socializare să-i reproşeze că apare prea mult la televizor după incendiul din clubul Bamboo, în care blonda se afla alături de Loredana Chivu şi mai multe prietene în noaptea de vineri spre sâmbătă. Deranjată de comentariile fetei, blonda a uitat că discuţia se poartă la vedere şi s-a dezlănţuit aducându-i fetei jigniri pentru că a îndrăznit să-şi dea cu părerea. Totul a pornit de la un mesaj publicat de vedetă pe Facebook.

Simona Traşcă a fost printre primele vedete care au scris pe Facebook impresii la cald după incidentul din Bamboo, la două ore după ce a fost evacuată, blonda a găsit puterea să se adune şi să publice un mesaj prin care îi asigura pe apropiaţii ei că este bine. Ulterior, ea a revenit şi le-a mulţumit angajaţilor clubului fără de care, susţine ea nu ar fi putut să părăsească localul atât de repede. 

"Cine nu a fost la Bamboo să nu comenteze aiurea. Au fost ieşiri de urgenţă în toate colţurile clubului. Eu am rămas foarte impresionată de angajaţii clubului care au avut grijă să ne evacueze pe toţi şi şi-au riscat viaţa. Ei au ieşit ultimii. Mulţi fără tricouri... le-au folosit să poată respiră în timp ce ne salvau pe noi..Vreau să le mulţumesc pe această cale #respect!", a scris Traşcă pe contul ei.


    Simona Traşcă şi Loredana Chivu au fost împreună, vineri seara, la clubul Bamboofoto: arhiva personală
Simona Traşcă şi Loredana Chivu au fost împreună, vineri seara, la clubul Bamboofoto: arhiva personală

Mesajul a înfuriat-o la culme pe o tânără care i-a replicat imediat. "Ne mai lăsaţi? Acum găsiţi subiect să mai apăreţi în presă să va daţi victime...păcat de oamenii care au fost răniţi, nu de mimozele Bucureştiului. (...) Tragedie a fost ce s-a întâmplat în Colectiv, şi nici acolo, cei mai afectaţi dintre ei, care aveau cu adevărat dreptul să iasă în faţă, au avut decenţa să tacă! Să îşi dea cu părerea cine a fost în mod direct afectat, nu cine şi-a pierdut un pantof sau o geantă! Şi aşa cum mă ataci şi tu mă sfătuieşti să nu comentez dacă nu plac persoanele în cauză, aşa şi tu dacă nu îţi convine comentariul meu, poţi trece mai departe! (...) Pe mine ce mă deranjează este că aceste personaje profită de un moment trist ca să se promoveze", a scris tânăra.

Traşcă, acuzată că e operată în exces: "Păpuşă gonflabilă!"

De aici a pornit înregul scandal şi valul de jigniri pe care cele două şi le-au adus într-un schimb de replici halucinant. "Ai o prostie şi o răutate incredibilă ...cu toate astea nu-ţi doresc să treci prin ce clipe am trecut noi şi nu am nevoie să mă promovez deja sunt destul de cunoscută...Te las în plata Domnului, fie să primeşti după sufletul tău şi ce le doreşti tu altora", a mai spus Traşcă.

Dar mesajele nu s-au oprit aici şi tânăra a continuat să se apere şi să-şi susţină punctul de vedere.  "Eşti foarte cunoscută într-adevăr, dar îţi spun sincer că nici unei femei de calitate nu i-ar face plăcere sau cinste să fie cunoscută pentru motivele pentru care eşti tu «cunoscută». Mă amuză comentariul tău pentru că nu mă simt ...e că şi cum ţi-ar spune un şobolan că eşti prost. Ce îmi pasă mie ce gândeşte şobolanul? Lasă-ne! Eşti atât de inteligentă, încât nici ironiile nu le pricepi. Fă-mi un bine şi dă-mi block, «inteligento». Sunt o femeie cel puţin normală şi nu am nevoie de două kilograme de botox, silicoane, extensii şi alte artificii că să mă simt femeie! Nu mă complexează cu nimic că îmi spune o păpuşă gonflabilă că sunt urâtă! Şi pe tine în ce moment te mint bărbaţii că eşti atât de frumoasă? ", a fost replica fetei.  

Deşi Simona Traşcă primeşte mii de comentarii zilnic, de data aceasta blonda nu s-a putut abţine să nu provoace un adevărat scandal. "Îţi pasă că altfel nu comentai aici că ultima frustrată! Spre deosebire de tine eu nu doresc răul nimănui şi nici nu judec alte persoane..deci şobolanul eşti chiar tu!!! Eu sunt OM. Dă-ţi block singură, şobolan otrăvit ce eşti! Că te-ai băgat în seamă să-ţi arăţi răutatea...Eşti urâtă şi la interior şi la exterior! Asta e problema ta. Nici nu-mi doresc să am ceea ce ai tu..răutatea urâţeşte! Şi îmi câştig banii foarte cinstit. Am afacerea mea şi nu numai că merg cu fruntea sus pe stradă, dar dorm şi liniştită că am sufletul bun! Şi gata..nu mai intră pe profilul meu că nu meriţi! Te-ai dat destul în spectacol. Trăsăturile contează! Şi dacă tot mă jigneşti îţi spun sincer că puteai să-ţi faci ce mi-am făcut eu şi tot urâtă erai! Urâţenia uneori porneşte din suflet! Cine se victimizează şobolan otrăvit ce eşti?! Tu nu te speriai să treci pe lângă flăcări imense şi să inhalezi fum?? Că nici nu vedeam pe unde merg de cât fum era..marsh!!! ", a completat nervoasă blonda.

Tânăra pe care blonda a desfiinţat-o a subliniat că ar fi preferat ca Simona să tacă în astfel de momente şi să nu povestească pe toate posturile prin ce a trecut. "Simona Traşcă, e părerea mea şi mi-o menţin! În astfel de momente, eu aş fi tăcut! Părerea mea! Văd că tot ţii să mă jigneşti, dacă nu te-ai interesa, ai fi citit comentariul meu şi ai fi trecut mai departe! Crede-mă e foarte decent comentariul meu în comparaţie cu cele 90% pe care le primeşti!", a mai spus fata.  

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
FotoJet (9) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png