Ce schimbată e Ruby după ce a trecut pe la estetician! Ce şi-a făcut?

simeon stalpnicul png
Ruby este total schimbată după intervenţiile esteticefoto: captură video

Sfătuită de bunică, dar şi de iubit să renunţe la volumul din buze, Ruby s-a conformat şi s-a lăsat pe mâna medicului estetician. În "era" acidului hialuronic, folosit adesea în exces, cântăreaţa s-a decis să-şi micşoreze buzele, iar acum pare cu totul altă persoană. Zâmbetul ei este pus mai bine în valoare de aspectul natural al gurii. Aceasta nu este singura intervenţie pe care artista şi-a făcut-o la nivelul feţei.

Ruby a recunoscut că a cam exagerat cu acidul hialuronic şi s-a hotărât să îndrepte lucrurile. Anul trecut, artista şi-a injectat cam mult în buze înainte de a ajunge în jungla africană de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", dar a găsit un medic care să o "repare".

simeon stalpnicul png
Aşa arăta Ruby înainte să-şi scoată acidul hialuronicfoto: arhiva personală

"Mamaie a fost cea care a insistat să fac ceva pentru că îi spun vecinele. Iubitul meu mi-a spus şi el. Atunci am apelat la domnul doctor care mi-a «topit» acidul hialuronic şi m-a lăsat aşa câteva zile spunându-mi că o să-mi facă ceva frumos. Ulterior, m-am uitat în oglindă şi mi-au plăcut buzele mele aşa cum arătau ele naturale. Mi-am pus şi nişte faţete care acum parcă se aşează altfel. Am zis să amân să-mi mai fac ceva pentru altă dată când mi se face poftă de o schimbare", a spus Ruby la Pro Tv. Aceasta nu este singura intervenţie pe care cântăreaţa şi-a făcut-o în urmă cu trei săptămâni. Ea şi-a injectat grăsime proprie la nivelul cearcănelor, iar acum are un ten neted şi luminos.

simeon stalpnicul png
Ruby, alături de esteticianul Gad Renertfoto: arhiva personală

"Am dormit două ore, dar zici că mi-am făcut acel somn de frumuseţe. Important este să găseşti un medic care să nu-i placă nici lui exagerările şi să ştie ce să-ţi facă", a completat artista.

Bruneta s-a lăsat pe mâna esteticianului Gad Renert, care are paciente din toată lumea. "Fac de mulţi ani astfel de proceduri. Soluţii se găsesc pentru fiecare caz în parte, chiar şi pentru acele doamne care nu mai ştiu ce şi unde şi-au injectat în buze. O luăm încetul cu încetul şi rezolvăm. Ruby nu avea nevoie de volum. Eu doar i-am modelat puţin buzele, atât!", a spus şi esteticianul la emisiunea "Vorbeşte Lumea".     

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
IMG 0810 jpg
gianina corondan tb1000 jpg
BeFunky collage (34) jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp