Ce sexy era Teodora Mareş, la filmările pentru «Declaraţie de dragoste»

Pentru scenele de dragoste au avut nevoie de mai multe duble
Pentru scenele de dragoste au avut nevoie de mai multe duble

Adrian Păduraru (60 de ani) şi Teodora Mareş (57 de ani) au format, de departe, unul dintre cele mai frumoase cupluri, pe marele ecran. La 35 de ani de la premiera celebrei pelicule ”Declaraţie de dragoste”, ”Studiourile Buftea” au publicat pe Facebook o serie de fotografii inedite, din timpul filmărilor, multe realizate la malul mării. Teodora avea un trup de sirenă, iar el era înalt şi subţirel, ca un fotomodel.

Actorii Adrian Păduraru şi Teodora Mareş au câştigat, în 1985, un munte de popularitate, cu rolurile Alexandru şi Ioana din ”Declaraţie de dragoste”.  S-au scris câte-n lună şi-n stele despre această peliculă de succes, redifuzată şi acum de posturile tv, cu audienţe spectaculoase. Iată că vara aceasta, la ceas aniversar, mai exact la 35 de ani de la premieră, ”Studiourile Buftea” au scos din arhivă imagini cu celebrii protagonişti, de la filmări, realizate de fotograful de platou Gheorghe Eugen.


  Pentru scenele de dragoste au avut nevoie de mai multe duble
Pentru scenele de dragoste au avut nevoie de mai multe duble

Echipa roia în jurul lor, Adrian şi Teodora fiind numai ochi şi urechi la indicaţiile regizorale oferite de Nicolae Corjos. În cadrele de pe Litoral, de altfel ultimele filmate, Adrian, care avea pe atunci 25 de ani, şi Teodora, care tocmai împlinise 22 de ani, îşi declară iubirea. Artista avea un trup de fotomodel, iar el părea tras ca prin inel, ambii buni pentru un concurs de frumuseţe. Cei doi actori s-au potrivit de minune pe marele ecran, fiind extrem de convingători în scenele de dragoste, însă, atunci când lumina reflectoarelor se închidea, ei se aveau de fapt ca şoarecele cu pisica, conform propriilor declaraţii oferite pentru Click! 

Adrian, la bustul gol, în secvenţele de pe şantier
Adrian, la bustul gol, în secvenţele de pe şantier

Au mai jucat împreună acum 3 ani

Iată ce spune Adrian: „Nu a fost nimic între mine şi Teodora, în timpul filmărilor pentru «Declaraţie de dragoste». Dimpotrivă, acum ne înţelegem, comunicarea e mult mai bună decât atunci. Eram nişte puşti, fiecare cu orgoliile lui.

Adrian Păduraru şi Teodora Mareş s-au iubit în film, dar s-au evitat, în pauzele de filmare
Adrian Păduraru şi Teodora Mareş s-au iubit în film, dar s-au evitat, în pauzele de filmare

Nu era o amiciţie atunci, dar acum e, odată cu trecerea anilor. Când s-au împlinit 30 de ani de la lansarea filmului, am mai fost la câteva evenimente împreună”. Teodora  şi Adrian s-au reîntâlnit pe platourile de filmare de abia acum trei ani, fiind convinşi de regizorul Tedy Necula să apară în filmul lui de debut, „Coborâţi la prima”: „Vă spun sincer că în aceşti 32 de ani am refuzat să mai joc alături de el. «Declaraţie de dragoste» a avut un impact atât de mare încât nu am mai vrut să fiu asociată cu personajul de atunci, nici cu el, ca şi cuplu.

Din nou împreună, în 2017
Din nou împreună, în 2017

Drept pentru care am declinat toate ofertele. De data asta am zis că e ok. Cineva s-a gândit la mine, am primit un telefon de la Adrian care se cunoaşte cu regizorul. Am acceptat pentru că-l văzusem pe Tedy Necula într-un interviu şi mi-a plăcut. De regulă ştiu să citesc printre rânduri şi am simţit că are calităţi  şi potenţial. Am citit scenariul şi mi-a plăcut foarte mult. Am zis «Da» fără nici o urmă de îndoială. Scenariul e foarte bun, personaje frumoase, bine conturate, cu poveste, care dau posibilitatea actorilor să facă roluri bune”, ne-a spus Teodora Mareş. Actriţa regretă vremurile când era răsfăţată cu flori: „După «Declaraţie de dragoste» mulţi ani am primit buchete. Florile sunt scumpe.”

Emisiunea va fi difuzată de TVR
Emisiunea va fi difuzată de TVR

Filmează cu Cătălin Păduraru pentru emisiunea «Fraţi de viţă!» (TVR)

Ambii sunt şarmanţi şi actori de profesie. Adrian Păduraru nu mai are nevoie de nici o prezentare, după rolul interpretat în filmul de succes ”Declaraţie de dragoste”, iar Cătălin Păduraru (52 de ani) a bifat un rol în pelicula ”Liceeni”. Dacă fratele mai mare nu a putut renunţa la teatru şi la film, iată că mezinul familiei a dat lumina reflectoarelor pe afacerile cu vin.


  Emisiunea va fi difuzată de TVR
Emisiunea va fi difuzată de TVR

După câteva roluri mai mici, obţinute în diverse producţii, el a decis să se reprofileze: ”Am abandonat actoria, deşi în inimă mi-a rămas, iar de 25 de ani sunt degustător de vinuri. Este o meserie mai sigură decât lumea artistică, îţi poate asigura permanent o pâine. Paradoxal, nici eu, nici Adrian, nu am reuşit să ne îmbătăm vreodată, iar el chiar nu prea bea”, ne-a declarat Cătălin. Ei s-au pozat împreună pe Domeniile Panciu şi au menţionat, pe conturile sociale, că filmează pentru o nouă ediţie a emisiunii ”Fraţi de viţă”, care va fi difuzată de TVR.

horoscop jpg
cub lia bugnar png
george burcea lurch jpg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
cub camelia șucu (1) png
celine dion jpeg
parlamentul european profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png