Ce sexy sunt folcloristele când se dezbracă de ie și catrință!

image
Raluca Burcea (33 de ani), din Piteşti

Pe scenă poartă tradiţionalul costum popular, format din ie, catrinţă, ilic, maramă şi opinci, însă pe conturile lor de Facebook cântăreţele de muzică populară din tânăra generaţie mai strecoară şi câte o fotografie în fustă mini sau în pantaloni scurţi.

Raluca Burcea (33 de ani) s-a născut în Piteşti, copilăria a petrecut-o într-un sat de munte, iar talentul nativ şi frumuseţea naturală i-au adus şi o emisiune tv,  ”Ceasuri de folclor”, de la Favorit TV . Nu este singurică, fiind măritată de 11 ani cu un profesor de muzică.

image

Artista s-a fotografiat în superba ei căsuţă, doar într-o rochiţă scurtă, fanii admirându-i picioarele, dar şi părul negru ca abanosul. Dar şi Claudia Ghiţulescu (40 de ani), născută în Craiova, putea face lesne o carieră ca fotomodel.

image
Claudia Ghiţulescu (40 de ani), din Craiova

Ea are o talie ca trasă prin inel, dar şi un chip de păpuşă, însă face eforturi uriaşe pentru a se menţine: ”Fac mult sport, alerg în parc câte o oră zilnic, merg la sală şi ţin dietă. Am exclus din alimentaţie grăsimile şi dulciurile.

image

Nu sunt adepta operaţiilor estetice”, ne-a  declarat artista. În topul celor mai sexy artiste se află şi Emilia Dorobanţu (26 de ani), născută în comuna Curtişoara, Slatina, judeţul Olt . Este căsătorită şi are o fetiţă.

image
Emilia Dorobanţu (26 de ani), din Slatină

Artista nu prea pozează cu picioarele la vedere, respectând statutul de solist de muzică populară, însă tot i-am găsit o fotografie, în care îi putem admira trupul.

image

Cât o priveşte pe Maria Constantin (32 de ani), născută în Bâlceşti, judeţul Vâlcea, blondina a cucerit publicul cu zâmbetul ei ştrengăresc. Ea a povestit, într-un interviu pentru Kanal D, despre secretele de frumuseţe: ”Multă lume îmi spune că arăt mai bine în realitate, dar eu nu sunt chiar atât de silfidă.

image
Maria Constantin (32 de ani), din Vâlcea

În afară de pepene, pentru că sunt fructele de sezon, nu prea mâncăm mâncare, recunosc. Sport pe pâine, fără el nu se poate”, a  spus ea, mai în glumă, mai în serios.

image

Lavinia Furtuna (34 de ani), născută în Balş, care pare desprinsă dintr-un catalog de modă, a făcut recent o declaraţie năucitoare: ”Am avut 80 de kilograme. În creierul meu o să fie teama asta, pentru că am trăit atâţia ani cu acest complex şi în mintea mea sunt mereu grasă.

image
Lavinia Furtună (34 de ani), născută în Balş

Am avut şi o perioadă în care eram numai oase şi mă uitam în oglindă şi spuneam  ”Doamne, nu!” Se întâmplă să cazi şi în extrema asta”, a menţionat ea, pentru Kanal D.

image
Olguţa Berbec (35 de ani), din Mărăşeşti

Iar Olguţa Berbec (vârsta 35 de ani), născută în Măraşeşti, nu mai are nevoie de nici o prezentare, având agenda plină de concerte. Se declară pasionată de fotografie şi de călătorii.

image
Olguţa Berbec (35 de ani), din Mărăşeşti

La începutul anului, senzuala brunetă a  bifat o vacanţă în Maldive, de unde a postat şi câteva poze în ipostaze sexy, pe conturile sociale. 

image

Chiar şi soţul său, instrumentistul Remus Novac, a declarar într-un interviu că la Olguţa admiră atât frumuseţea, cât şi ambiţia cu care duce la bun sfârşit orice plan. 

Citește și:

Emilia Dorobanțu, despre aventura dintre soțul ei și Maria Constantin: «Nu pot să-l apăr»

Maria Constantin s-a mutat cu Dacian Varga la un an de la divorțul de Toader

image png
image png
card ajutor jpg
trans bhutan cnn
printul paul 1 jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
Alex Constantin
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg
Cristina Vasiu
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg