Ce spune Claudia Pătrășcanu despre căsătoria dintre fostul ei soț și Bianca: "Mi-a confirmat"

Ultima actualizare:

    Claudia Pătrășcanu a vorbit despre zvonurile privind recăsătorirea fostului soț Sursă foto: Arhivă personală
Claudia Pătrășcanu a vorbit despre zvonurile privind recăsătorirea fostului soț Sursă foto: Arhivă personală

Divorțul Claudiei Pătrășcanu este departe de a se încheia. Ea și soțul ei dispută în instanță custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Recent, artista a făcut o afirmație controversată legat de motivul pentru care dorește ca despărțirea să fie soluționată mai repede, în instanță.

Claudia Pătrășcanu și soțul ei se află în război pentru custodia copiilor, de mai bine de un an. Cântăreața a susținut că tatăl copiilor ei i-a neglijat pe cei mici și că obișnuiește să consume droguri chiar și atunci când știe că va petrece timp alături de cei doi copii.

Revoltat, afaceristul a răspuns acuzațiilor aduse în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, și a susținut că este de acord să efectueze orice test antidrog necesar pentru a demonstra că mărturisirile soției sale nu ar fi adevărate. Mai mult decâ atât, el a dezmințit legătura amoroasă pe care ar avea-o cu Bianca, fosta soție a lui Victor Slav. 

Cu toate că bărbatul a afirmat vehement că nu ar exista mai mult decât o prietenie între el și Bianca, Claudia Pătrășcanu a susținut cu totul altceva atunci când a fost contactată telefonic de reporteri. Vedeta a mărturisit că fostul partener de viață ar urma să se căsătorească cu Bianca. În plus, ea a adăugat că nu are nimic împotriva acestui lucru, ci dorește doar ca divorțul să se finalizeze mai repede, în termeni civilizați, pentru ca fiecare dintre ei să își poată vedea liniștit de treburi.

Claudia Pătrășcanu: "La un moment dat, copiii mei vor sta la masă lângă Bianca"

”Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: «vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc». Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum căci ei sunt importanţi”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars. 

”La un moment dat, copiii mei vor sta la masă lângă Bianca, probabil că o să o cunoască pe cea mică. Eu întotdeauna am fost un om cerebral și un om deschis la lucrurile acestea. El știe, pentru că... chiar în momentul în care el avea o relație din căsnicie, de aceea mi-am și dorit divorțul, ca el să poată fi fericit cu cine vrea. Vreau doar să fiu liniștită și să se termine cu totul”, a încheiat Claudia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net