Ce spune Daniela Nane despre căsătoria în mare secret cu Adrian Cioroianu

4 iunie 2017
simeon stalpnicul png
Daniela Nane a dat detalii despre viaţa ei amoroasăFoto: Click!

Dup─â o rela┼úie discret─â de doi ani cu istoricul Adrian Cioroianu, Daniela Nane a recunoscut c─â s-a m─âritat recent f─âr─â prea mare tam-tam cu b─ârbatul care i-a cucerit inima. Actri┼úa a m─ârturisit c─â nu ┼či-a ascuns idila, dar nici nu a epatat la bra┼úul so┼úului ei, nunta fiind un eveniment restr├óns la care au fost invita┼úi doar rudele ┼či prietenii apropia┼úi.

Daniela Nane (45 de ani) a dezlagat misterul verighetei pe care o poart─â de ceva vreme pe inelar. Dac─â p├ón─â acum erau doar simple specula┼úii, iat─â c─â actri┼úa a m─ârturisit c─â este o femeie m─âritat─â, dar c─â nu i-a pl─âcut niciodat─â s─â fac─â din via┼úa personal─â un subiect de pres─â. "Toat─â lumea a spus c─â ne-am ascuns... chiar nu a fost a┼ča. Noi am ie┼čit ├«mpreun─â, dar nu ne place s─â vorbim despre asta. Nunta a fost ceva intim. Din partea lui a participat sora, familiile noastre", a m─ârturisit actri┼úa la Antena Stars.   

simeon stalpnicul png
Adrian Cioroianu ┼či Daniela Nane s-au afi┼čat ├«mpreun─â, ├«n urm─â cu doi ani, la un t├órg de cartefoto: Click!

Daniela Nane ┼či Adrian Cioroianu (50 de ani) formeaz─â un cuplu din prim─âvara lui 2015, moment c├ónd au fost surprin┼či de fotoreporterii Click! ├«mpreun─â la T├órgul de carte Bookfest, de la Romexpo, ├«n cadrul c─âruia Cioroianu ┼či-a lansat volumul ÔÇ×Geopolitica Matrio┼čk─âiÔÇŁ. Dac─â atunci au dat din col┼ú ├«n col┼ú ┼či au evitat r─âspunsul la ├«ntrebarea care st─âtea pe buzele tuturor, acum actri┼úa poate s─â vorbeasc─â liber despre via┼úa ei sentimental─â. 

Cioroianu a pus punct unei idile de 10 ani cu soprana Alexandra Coman

├Änainte de a forma un cuplu cu Daniela Nane, istoricul avea o rela┼úie cu soprana Alexandra Coman. Cei doi s-au separat dup─â o rela╚Ťie de 10 ani. Adrian Cioroianu a mai fost c─âs─âtorit 10 ani cu Lumini╚Ťa, de care a divor┼úat ├«n 2003, ┼či cu care are un b─âiat, Mihai (17 ani).  

Daniela Nane, fost─â Miss Rom├ónia (1991), a fost ┼či ea c─âs─âtorit─â cu regizorul Andrei Zinc─â, dar ┼či cu omul de afaceri Viorel Popa, unul dintre cei mai boga╚Ťi rom├óni din anii ÔÇÖ90. Viorel Popa a fost condamnat la ani grei de ├«nchisoare pentru grave infrac╚Ťiuni economice, iar Daniela Nane a sim╚Ťit nevoia s─â ╚Ötearg─â cu buretele acest episod din via╚Ťa ei. Actri╚Ťa are un b─âiat din acest mariaj, Codrin, ┼či el ├«n v├órst─â de 17 ani, care ├«i calc─â mamei pe urme ├«n carier─â.

florin calinescu png
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
thumbnail Marnie Schulenburg (AFP) 063 GYI0059526031 jpg
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg