Ce spune Elena Ionescu despre despărţirea de Mandinga


    Elena Ionescu s-a căsătorit la începutul anului și va deveni mamă pentru prima oarăFoto: Facebook
Elena Ionescu s-a căsătorit la începutul anului și va deveni mamă pentru prima oarăFoto: Facebook

Elena Ionescu şi-a încheiat colaborarea cu trupa Mandinga, în care a fost solistă în ultimii zece ani. Focoasa brunetă a mărturisit că îşi va continua cariera muzicală alătzuri de band-ul ei şi va păstra acelaşi stil muzical. De altfel, artista va lansa noul ei single în următoarele zile.

Trupa Mandinga va aborda un stil muzical diferit, cu o altă solistă. Elena Ionescu, vocea trupei timp de zece ani, își va continua drumul într-un proiect solo. Noile piese Mandinga vor fi în limba engleză și în spaniolă, iar muzica se va apropia de stilul Pop și R&B (rhythm and blues) cu influențe latino.

”Este un proiect care va evolua într-o altă directie decât cea de până acum. Elena a fost alături de noi 10 ani frumoși, în care am crescut împreună și, cel mai important, ne-am fost alături. Nu vorbim despre o despărțire, ci despre proiecte noi: proiectul trupei Mandinga și proiectele de viitor ale Elenei Ionescu.”, explică Chupi, unul dintre fondatorii trupei Mandinga.

Fosta solistă a declarat că este vorba despre o despărțire pe cale amiabilă. ”A fost o colaborare frumoasă, prima mea experiență în lumea muzicală de anvergură din România și nu numai. Am învățat foarte multe și sunt convinsă că această experiență îmi va folosi foarte mult în viitorul meu artistic

Au fost zece ani frumoşi. Un nou drum, un nou început. Sufletul meu merge mai departe, dăruind prin pasiune şi muncă, toată dragostea mea pentru muzică! Zilele următoare voi lansa o piesă nouă", a spus Elena Ionescu pe pagina ei de Facebook.   

Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
mihai voropchievici jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
cub ioana ilie nastase png
FOTO Valer Kovacs
shutterstock carbune
image
image
image
image
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg