Ce spune Lora despre adopția unui copil și nunta cu Ionuț Ghenu. "Mama mea a fost adoptată"

Ultima actualizare:

    Lorafoto: Pro TV
Lorafoto: Pro TV

După cinci ani de relație, Lora și Ionuț Ghenu au făcut anunțul mult așteptat. Nu este vorba despre nuntă, care se amână, se pare, până după pandemie, ci despre un copil, pe care cântăreața ar vrea să-l adopte.

Motivul pentru care Lora ar fi tentată să facă acest pas este legat de mama vedetei, care a fost și ea adoptată. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, pe Instastory, Lora a dezvăluit în premieră că i-ar plăcea să adopte un copil. Până acum, solista, în vârtă de 39 de ani, a tot evitat întrebările legate de nunta cu Ionuț Ghenu, dar și pe cele legate de o posibilă sarcină. Lora a recunoscut acum că și-ar dori să adopte un copil, pentru că și mama sa a fost adoptată. "Ți-ar plăcea să adopți?”, a fost întrebarea de pe Instagram. "Da! Mama mea a fost adoptată”, a răspuns solista. Lora și-a pierdut mama anul trecut, din cauza cancerului. Decesul acesteia a pus-o la pământ pe Lora, care a trecut atunci printr-o depresie cruntă.


    Lora și Ionuț Ghenufoto: arhivă personală
Lora și Ionuț Ghenufoto: arhivă personală

Le spune viitorilor socri "mami" și "tati"

Lora și Ionuț Ghenu au o relație de 5 ani, însă nu se grăbesc să facă nunta, deși vedeta le spune viitorilor socrii „mami și tati”. „Se va întâmpla cu siguranţă, însă nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi”, a spus Lora, pentru Okmagazine.ro.

Citește și:

INTERVIU Lora: ”Pentru mine a fost un an foarte aglomerat emoţional” Artista vorbeşte despre schimbările din viaţa ei alături de logodnicul său

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net