Ce spune Lora despre relaţia cu Ionuţ Ghenu: "Încă nu m-am combinat cu el!"

Ultima actualizare:

    Artista şi managerul ei s-au asortat perfect ca un adevărat cuplufoto: arhiva personală
Artista şi managerul ei s-au asortat perfect ca un adevărat cuplufoto: arhiva personală

S-a afişat cu el la petrecerea Viva! şi la nunta Andei Adam, dar tot nu recunoşate că sunt împreună. Deşi au purtat ţinute asortate, aşa cum numai un adevărat cuplu o face la astfel de evenimente, Lora şi Ionuţ Ghenu susţin în contunuare că sunt doar amici. Artista a explicat că tour-managerul ei nu şi-a făcut curaj ca lucrurile să avansese între ei.

Zvonurile potrivit cărora Lora se iubeşte cu Ionuţ Ghenu, tour-managerul ei, nu sunt de azi sau de ieri, ci au apărut chiar înainte de divorţul artistei de Dan Badea. A negat atunci că între ei este ceva mai mult decât o simplă relaţie de prietenie şi neagă şi acum, deşi s-a afişat la braţ cu el la evenimente mondene. Invitată la "Un show păcătos", Lora nu a spus încă ce toată lumea aştepta să afle de la ea, ci dimpotrivă a susţinut din nou că nu sunt împreună. 

"Ne distrăm foarte tare împreună, dar deocamdată doar atât. Încă nu m-am combinat cu el. Noi am ştiut că suntem urmăriţi şi am ştiut foarte bine ce facem. Eu merg cu Ghenu la braţ, nu mă ascund de nimeni. E un bărbat cu care te poţi mândri. Toată lumea îi zice pe numele de familie. Numele lui complet e Ghenovici, e sârb. Am luat un băiat periculos, pentru că am nevoie să mă apere. Poate vorbiţi voi cu el să facă ceva, să-şi facă curaj! O să rămân singură în condiţiile astea! Sunt o femeie liberă şi înconjurată de o grămadă de persoane care mă iubesc", a spus Lora la Antena 1.  

Lora şi Dan Badea au divorţat toama trecută la notar după doi ani de mariaj. Cei doi s-au înțeles fără scandal asupra bunurilor. Potrivit surselor Click!, ei aveau trei apartamente, unul cu 3 camere, pe care îl vor vinde și apoi cor împărți banii, și două de două camere, pe care le vor păstra, câte unul pentru fiecare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net