Ce spune Oana Lis, din spital, despre starea de sănătate a soțului ei: "Covid are aproape 2 ani, Viorel are 78”


    Oana Lisfoto: arhiva personală
Oana Lisfoto: arhiva personală

Oana Lis se află internată alături de soțul ei, fostul primar al Capitalei Viorel Lis, la Matei Balș! Cei doi au fost infectați cu noul coronavirus.

Soții Lis sunt internați în același salon, la Matei Balș. Prima care a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus a fost Oana, după care Viorel a luat și el virusul. Oana a fost cea care l-a dus la spital pe soțul ei însă, ulterior, s-a simțit și ea rău și a fost internată cu soțul ei, în același salon.

Oana Lis: "Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați"

“Am luat și noi beleaua, nu știu de unde, cum s-a întâmplat. Eu am avut simptome, iar când a început să aibă și Viorel nu mai puteam să am grijă și de el și de mine, așa că am mers la spital. Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați. Au trecut de la doza 2 vreo 7 luni, trebuia să facem și doza 3. Am simțit o stare pe care nu am mai simțit-o niciodată”, a declarat Oana Lis, de pe patul de spital, în cadrul emisiunii „La Măruță”.


    Oana, alături de Viorel LisFoto: arhivă personală
Oana, alături de Viorel LisFoto: arhivă personală

Oana Lis este optimistă și speră ca atât ea, cât și Viorel, să scape cu bine din această încercare. „El e o persoană cu risc, dar este la salon, ia tratament, eu sunt super fericită că avem loc în spital. 78 de ani are. Nu este intubat. Este o formă medie zic eu. Trebuie să avem grijă cu diabetul. Cu greu am ajuns la spital. Viorel a ajuns aproape cu căruțul, nu mai putea să meargă! Vreau la mall. Suntem împreună în această situație. Vreau să ne facem bine, e tot ce îmi doresc. Covid-ul are aproape 2 ani, Viorel are 78, trebuie să îl bată Viorel”, a mai spus Oana.

Citește și:

EXCLUSIV! Oana Lis, internată și ea de urgență din cauza Covid. Mara Bănică: «Sunt în aceeași rezervă! Viorel e mai rău»

Viorel Lis, bolnav de Covid, reacție disperată de pe patul de spital: "Sunt terminat la plămâni"

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png