Ce spune Săndel Bălan despre Victor Cornea, iubitul fiicei sale. Tatăl artistei a făcut mărturisiri neașteptate

Ultima actualizare:

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, a devenit cunoscut publicului, apropiaților artistei, însă continuă să-i fie străin lui Săndel Bălan. Tatăl îndrăgitei cântărețe a mărturisit că încă nu și-a cunoscut „viitorul ginere”, dar speră ca acest lucru să se întâmple cu ocazia zilei sale de naștere. 

Săndel Bălan, prima reacție despre relația fiicei sale cu Victor Cornea / foto: Arhiva Click!
Săndel Bălan, prima reacție despre relația fiicei sale cu Victor Cornea / foto: Arhiva Click!

Recent, Săndel Bălan a fost întrebat despre relația pe care fiica sa o are cu jucătorul de tenis. Bărbatul a mărturisit că nu-l poate cataloga în niciun fel pe Victor Cornea, întrucât până acum l-a văzut doar pe micile ecrane și în paginile ziarelor. 

Săndel Bălan: „Voi petrece ziua mea de naștere la București” 

Tatăl artistei a mărturisit că, deși până acum nu a avut ocazia de a-l cunoaște pe iubitul fiicei sale, speră că întâlnirea va avea loc la București, unde merge pentru a-și serba ziua de naștere. 

„Pe actualul ei iubit nu l-am văzut niciodată, nu-mi dau cu părerea despre el. Îi spun fiicei mele doar atât: ‘Tata te iubește mult și este mândru de tine în fiecare clipă!. Voi petrece ziua mea de naștere la București, plec acum de la Ploiești, serbez cu soția, cu nepoatele, cu cine mai e pe acasă. Dacă vine și iubitul Andreei? Nu știu, nu vreau să comentez”, a mărturisit Săndel Bălan, potrivit playtech.ro.

Cum își serba Săndel Bălan ziua de naștere, pe vremea trupei Andree 

Bărbatul și-a amintit că zilele sale de naștere erau altfel acum ani în urmă. Petrecea la restaurante, cu șampanii și artificii, fiind prezent și tatăl Andreei Antonescu. Fiica sa avea grijă să îi ofere cadouri, dar Săndel Bălan nu a dorit să dezvăluie ce anume primea din partea Andreei, fiind secret. 

„De ziua mea, când eram cu Andree, în turnee, mă serbam cu șampanie și cu artificii, la câte un restaurant, și cu tatăl Andreei Antonescu. Andreea îmi oferă mereu cadouri, dar este secret ce îmi dă”, a mai dezvăluit Săndel Bălan, conform sursei amintite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net