Ce tip de bărbat nu suportă Tania Budi! "Femeilor le place să fie provocate intelectual"

Ultima actualizare:

    Tania Budifoto: Facebook
Tania Budifoto: Facebook

Tania Budi nu se dezminte nici la 53 de ani, fiind una dintre vedetele care s-ar încadra perfect la categoria “Tinerețe fără bătrânețe”. Vedeta a mărturisit că și-a făcut recent o blefaroplastie și arată senzațional.

Am surprins-o pe Tania la o clinică de estetică și frumusețe din Constanța și se pare că a părut interesată de conversația cu Dr.Hussein Shamieh, medicul specializat în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reparatorie. Am rugat-o  să numească 5 tipologii de bărbați care nu îi plac, iar  Budi a răspuns pentru Click, dezvăluind secretul!

"Needucații, needucații, needucații, needucații și...needucații. Altceva nimic. Dacă are bun simț, este cultivat, educat și isteț, normal, poate fi ori un prieten bun ori poate provoca oricând o atracție vis-a-vis de femei. Femeilor le place să fie provocate intelectual. Dacă nu au cu cine să stea de vorbă, înseamnă că sunt prea disperate și că își doresc prea mult să scape de singurătate și așa își aleg pe cineva cu care nu au prea multe în comun sau de comunicat. De multe ori, frustrarea și frica de singurătate le îndeamnă pe femei în această direcție. Altfel, în condiții normale, ele își vor alege un bărbat care le stimulează în a crea”, ne-a povestit Tania Budi.

Citește și:

Tania Budi, prima operație estetică la vârsta de 53 de ani. Imaginile înainte-după sunt incredibile

Tania Budi, despre relațiile din viața ei: „Am avut o teamă de căsătorie. Acum nu mai iau în considerare”

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net