Cea mai sexy actriță de la noi a avut cea mai spectaculoasă apariție la Premiile Gopo


    Ana Ularu a făcut senzație la Premiile Gopo 2018foto: Sever Gheorghe
Ana Ularu a făcut senzație la Premiile Gopo 2018foto: Sever Gheorghe

Ana Ularu (32 de ani) a avut, fără îndoială, cea mai spectaculoasă apariție pe covorul roșu de la Premiile Gopo. Îmbrăcată într-o rochie de culoarea nisipului ud, foarte sexy, dar fără să dezvăluie prea mult, actrița s-a dezlănțuit în fața fotografilor.

Cu gesturi largi, teatrale, cu fața toată numai un zâmbet și cu părul în vânt, Ana Ularu ne-a arătat tuturor de ce este cea mai de succes româncă la Hollywood în acest moment. Vrăjitoarea din ”Emerald City” a strălucit la Premiile Gopo marți seară, 27 martie, la Teatrul Național din București.

Actrița care a jucat cu Keanu Reeves, Bradley Cooper sau Tom Hanks, deținătoarea unui trofeu Gopo pentru rolul principal din filmul ”Periferic”, nu s-a numărat printre nominalizații acestei ediții a premiilor, însă a făcut spectacol pe covorul roșu.

Și-a dat jos haina cu gesturi teatrale, a făcut piruete și le-a aruncat ocheade fotografilor acreditați la eveniment. Actrița a purtat o rochie lungă, fluidă, de culoarea nisipului ud, cu umerii goi, pe care a purtat-o fără sutien.


    Ana Ularu, sexy la Premiile Gopo 2018foto: Sever Gheorghe
Ana Ularu, sexy la Premiile Gopo 2018foto: Sever Gheorghe


    Ana Ularu, preferata fotografilor la Premiile Gopo 2018foto: Sever Gheorghe
Ana Ularu, preferata fotografilor la Premiile Gopo 2018foto: Sever Gheorghe

”Nu m-am considerat niciodată frumoasă, am un chip bizar şi mi s-a reamintit deseori asta. Mai degrabă cred în trăsăturile speciale, de neuitat. Şi în charismă, asta vine din inteligenţă, voce, atitudine, senzualitate”, declara la un moment dat actrița, într-un interviu pentru Adevărul, iar apariția ei de la Premiile Gopo i-a dat dreptate.

Ana Ularu debutat în film la nouă ani, în două coproducţii româno-franceze, „Meurtres par procuration“ şi „Passion mortelle“, iar la 17 ani a fost distribuită în rolul Lolitei, unde a jucat alături de Ştefan Iordache. De altfel, actrița a recunoscut în mai multe rânduri că a învățat enorm de la Ștefan Iordache, inclusiv în ceea ce privește ritualul din ziua unui spectacol.

Cele mai cunoscute filme în care a jucat sunt: „Italiencele“, „Hârtia va fi albastră“ şi „Periferic“.În 2013, au fost lansate producţiile „Sunt o babă comunistă“ (de Stere Gulea) şi „Serena“ (de Susanne Bier), alături de Bradley Cooper. A jucat în „Tinereţe fără bătrâneţe“ al lui Francis Ford Coppola, în „The Borgias“, de Neil Jordan, în „Turkey Girl“ de Cristian Mungiu, în„Inferno“, cel de-al treilea film din franciza „Codul lui Da Vinci“, în care rolul principal este interpretat de Tom Hanks, și în serialul ”Emerald City”, în rolul vrăjitoarei din Vest.

Una din cele mai puțin cunoscute pasiuni ale Anei Ularu este cea pentru muzică. Actrița a cântat alături de mai multe trupe rock de la noi. 

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
alex piturca cristina ich jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png