Cei mai mândri tați! Ce fete deștepte și frumoase au Mugur Mihăescu, Ovidiu Cuncea și Adi Ordean!

image
Denise, fata compozitorului Adrian Ordean, cântă cu trupa Afterschool

Se mândresc cu odraslele lor, dar au şi de ce! Adrian Ordean, Ovidiu Cuncea şi Mugur Mihăescu au nişte fete superbe. Click! vă arată cât de frumoase sunt fiicele lor şi vă spune cu ce se ocupă tinerele.

Compozitorul Adrian Ordean (64 ani) are o fată superbă, Denise (31 de ani), a cărei zi de naştere a fost ieri. Cu această ocazie, artistul a postat un mesaj emoţionant. „Fata mea, Denise, a adunat 31 de primăveri. La mulţi ani cu sănătate!”, a scris Ordean.

image
Actorul-diacon Ovidiu Cuncea

El a inventat celebra trupă A.S.I.A. şi a făcut din grupul Compact un brand pe scena pop-rock. Denise a fost şapte ani asistenta lui Mihai Morar (37 de ani) şi Daniel Buzdugan (44 de ani) la matinalul de la Radio ZU, apoi a înfiinţat trupa Afterschool cu patru prietene, formulă în care a cântat şi la „X Factor” (Antena 1) în 2012.

image
Ivona, „lumina ochilor” lui Mugur Mihăescu, lucrează în Turism, la Londra

Actorul Ovidiu Cuncea (52 ani), de la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, a absolvit şi Teologia, slujind gratuit ca diacon ortodox în mai multe biserici.

Cuncea era să-şi piardă fiica la 7 zile

El are doi copii, Petru (21 ani) şi Sara (20 ani), cu fosta soţie Elena Cristina, jurnalista de care a divorţat recent, după 20 de ani de căsnicie. Petru e student în anul al treilea la Academia de Studii Economice şi conchetează cu teatrul. Sara însă calcă pe urmele tatălui ei. Studentă în anul al doilea la Teatru, ea joacă pe scena TNB. „Succes, îngerul meu! Dumnezeu să te binecuvânteze si harul Lui să fie cu tine şi cu voi toţi!”, a scris Cuncea în iunie, când fata lui a apărut pe afişul spectacolului „Bloxi Blue”. „Sara s-a născut de două ori, era să o pierdem la şapte zile, când s-a înecat cu lapte”, a spus Cuncea într-un interviu. 

image
Ivona, „lumina ochilor” lui Mugur Mihăescu, lucrează în Turism, la Londra

Mugur Mihăescu (52 ani) ne-a distrat peste 25 de ani în grupul umoristic „Vacanţa Mare”. El s-a retras de cinci ani de pe scenă şi s-a apucat de afaceri. Fiica lui, Ivona (21 ani), a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset, Anglia, şi lucrează la o renumită agenţie de turism din Londra. 

kate middleton
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
cub octavia geamanu marian ionescu png
BeFunky collage (26) jpg
Melania şi Donald Trump
Alin Cocos și Monica Orlanda
Taremi2 jpg
Federico Putorti i a trimis un mesaj clar politistului care l a anchetat pe Facebook 1 jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda