Cel mai dureros 8 martie! Andreea Marin și Daniela Gyorfi, mesaje pentru mamele plecate la îngeri

Ultima actualizare:
Anica, mama Danielei Gyorfi, a pierdut lupta cu boala acum 6 ani
Anica, mama Danielei Gyorfi, a pierdut lupta cu boala acum 6 ani

Ziua de 8 Martie e una tristă pentru Andreea Marin și Daniela Gyorfi care își amintesc de mamele lor plecate din această lume și varsă o lacrimă. Andreea a postat un mesaj emoționant pentru mama ei care i-a murit în brațe în urma unui accident, iar Daniela a făcut mai multe mărturisiri cu această ocazie. Nici Anamaria Prodan nu s-a lăsat mai prejos.

Andreea Marin (44 ani) a publicat de 8 Martie pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor pentru cea care i-a dat viață. „Mama. Îngerul meu păzitor. Lumina acestei zile mereu, coborâtă din cer. Dacă aveți o mama aici, pe pământ, găsiți un răgaz pentru ea și sărutați-i mâinile cu care v-a mângâiat, v-a ocrotit mereu, v-a îngrijit. Nimic nu poate fi mai important, măcar azi. Aș vrea să-mi fie permisă o vizită în Cer și aș lăsa totul deoparte pentru asta... La mulți ani, Femei minunate, inimi curate! Să vă fie ziua un zâmbet, iubire, sănătate!”, a scris Andreea Marin pe Instagram. Violeta Marin a murit în 1984, în urma unui accident, în timp ce soțul ei, Dan, era la volanul mașinii. Într-un interviu mai vechi, vedeta a povestit că tragedia a fost provocată de un bolid scăpat de sub control și care, a izbit în plin mașina în care se aflau părinții ei, ea și sora ei, Cristina, care aveau pe atunci 9 și respectiv 4 ani. În memoria mamei, Andreea și-a botezat fiica pe care o are cu Ștefan Bănică jr cu numele mamei, Violeta.

Este primul 8 Martie pe care Anamaria îl petrece fără mama ei
Este primul 8 Martie pe care Anamaria îl petrece fără mama ei

Daniela Gyorfi (50 ani) nu s-a obișnuit nici după șase ani cu ideea că mama ei a murit. „Am avut noroc de o mamă foarte bună, foarte specială. Era un om foarte puternic, foarte bun. Cât timp a trăit eu am fost mereu jumătatea care se ascundea, ea mereu îmi spunea «Să nu te laşi!». A fost o persoană foarte iubitoare, protectoare. Pentru mine mama mea a fost copilul meu”, a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars. Mama Danielei, Anica, a murit în anul 2013, după o îndelungată suferință. Femeia și-a petrecut 33 de ani din viață într-un scaun cu rotile, suferind de paralizie și diabet, în cele din urmă murind de cancer.


    Este primul 8 Martie pe care Anamaria îl petrece fără mama eiFoto: Arhivă personală
Este primul 8 Martie pe care Anamaria îl petrece fără mama eiFoto: Arhivă personală

Este primul 8 Martie pe care Anamaria Prodan (46 ani)  îl petrece fără mama ei. Chiar dacă acum Ionela Prodan o priveşte din Cer, impresara a ţinut să transmită un mesaj pentru cea care i-a dat viaţă. „Mama este numele Lui Dumnezeu pe buze şi în inimile copiilor. La mulţi ani, tuturor mamelor din lume!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. Ionela Prodan a murit în aprilie 2018 după o luptă crâncenă cu o boală cruntă.

Citeşte şi:

Andreea Marin, mesaj sfâșietor de ziua tatălui pe care l-a pierdut acum trei ani

Andreea Marin: «Tata mă veghează din Ceruri, de lângă mama»

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net