Cerbul de Aur 2019. Cine este marele câştigător al trofeului de anul acesta


    Cerbul de Aur 2019 îşi decernează sâmbătă seara câştigătoriiFoto: arhivă personală
Cerbul de Aur 2019 îşi decernează sâmbătă seara câştigătoriiFoto: arhivă personală

Premiile Festivalului Concurs Internaţional Cerbul de Aur 2019 au fost decernate sâmbătă seară, 24 august. Organizatorii au pus la cale o seară încărcată de emoţie şi un spectacol de zile mari. Pe scenă au urcat starul irlandez Ronan Keating, artişti din celebrul musical “We will rock you”, cu hituri din repertoriul trupei Queen, Viktor Laslo - membru al juriului şi Corina Chiriac - pentru a marca un moment aniversar. Marele premiu nu a rămas în țară, ci a plecat în Italia.

UPDATE Câștigătorii Cerbul de Aur 2019:

  • Marele trofeu al Festivalului Cerbul de Aur 2019, în valoare de 25.000 de euro: Eliza  G – Italia

Elvin Dandel şi Eda Marcus, prezentatorii Cerbul de Aur
Elvin Dandel şi Eda Marcus, prezentatorii Cerbul de Aur
  • Premiul I, în valoare de 15.000 de euro: Sara De Blue – Austria
  • Premiul II, în valoare de 10.000 de euro: Ralfs Eilands – Letonia
  • Premiul III, în valoare de 5.000 de euro: Monika Marija - Lituania
  • Premiul special al publicului, în valoare de 2.500 de euro: Florin Răduță – România
  • Premiul special al presei acreditate la festival, în valoare de 2.500 de euro:  Syuzanna  Melqonyan – Armenia
  • Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese românești, în valoare de 2.000 de euro - Alfie Arcuri – Australia (cu piesa „Acasă” – Smiley)

Pentru această seară a festivalului Cerbul de Aur 2019 biletele s-au epuizat, spectacolul fiind sold out. Este seara în care vom afla câştigătorul Marelui Trofeu al Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, în valoare de 25 de mii de euro, precum şi câştigătorii celor trei premii de pe podium şi ai premiilor speciale: Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti, premiul Presei acreditate la Festival, acordat de Consiliul Judeţean Braşov şi premiul Publicului, susţinut de Primăria Braşov. 

Juriul acestei ediţii a fost format din: Loredana, Vasile Şirli, Ricky Dandel, Viktor Laszlo şi Erminio Sinni. Prezentat de Eda Marcus şi Elvin Dandel, Cerbul de Aur este transmis live pe TVR 1, TVR HD, TVR Internațional, TVR Moldova şi online pe TVR Plus.

Eliza G a câștigat marele premiu la Cerbul de Aur
Eliza G a câștigat marele premiu la Cerbul de Aur

Momente speciale la Gala Cerbul de Aur

În premieră pentru televiziunile din România, TVR va transmite un fragment din celebrul musical “We will rock you” în deschiderea spectacolului din Piaţa Sfatului. Semnată de Răzvan Mazilu, producția românească a musicalului îi reuneşte, la Braşov, pe artiştii Loredana, Lucian Ionescu, Mara Captaru, Bianca Popescu şi Vlad Nicolici, care vor interpreta câteva dintre piesele cu care legendara trupă Queen a făcut istorie. Invitatul special al Galei este Ronan Keating, starul irlandez care a vândut zeci de milioane de albume ca artist solo şi membru al trupei Boyzone.Un recital emoţionant va fi susţinut de Corina Chiriac pentru a marca împinirea la 40 de ani de la primul show color de televiziune, „Eu sunt Corina!”, realizat de Tudor Vornicu şi echipa sa. Artista îşi aminteşte cum s-a lucrat pentru acest program. "În primul rând, s-a redecorat Studioul 1 al Televiziunii Române. Am acordat mult timp repetiţiilor, pentru o secvenţă de trei minute se repeta şi câte 4-5 ore. Nu oboseam, pentru că am iubit enorm televiziunea, iar primul show color trebuia să iasă excepțional”, a spus ea. Viktor Lazlo, artistă francezo-belgiană, părăseşte masa juriului pentru a urca pe scena Cerbului de Aur, într-un microrecital. Una dintre piese este dedicată iubitei fiului său care şi-a pierdut viaţa în atentatele teroriste de la Paris din 2015. 

Citeşte şi:

Ştefan Bănică Jr., pe scenă «regele rock», acasă mieluşel. Iată-l şi rocker sexy la Cerbul de aur, şi în postura de proaspăt tătic

Scenă impresionantă la Cerbul de Aur 2019. Ce schimbări au făcut organizatorii

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Bryan Johnson jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg