Cezar Ouatu, la ┬źX-Factor Marea Britanie┬╗. Ce ┼čanse are la premiul de 1 milion de lire

image
Cezar Ouatu a impresionat la audi╚Ťiile X-Factor Marea Britaniefoto: arhiv─â personal─â

Contratenorul Cezar Ouatu (38 de ani) a devenit cunoscut ├«n 2013, c├ónd a reprezentat Rom├ónia la Eurovision cu piesa pop opera, "It's my lifeÔÇŁ, compus─â de Cristian Faur. Presta╚Ťia sa, din Malmo, Suedia, i-a adus doar locul 13. ╚śi-a dorit mai mult, a╚Öa c─â ├«n prezent este concurent la ┬źX-Factor┬╗ din Marea Britanie, unde s-a prezentat ca un adev─ârat profesionist, ├«n fa╚Ťa unui juriu exigent.

Cezar Ouatu, la ┬źX-Factor Marea Britanie┬╗!. Solistul a dat lovitura, ├«n calitate de concurent, la ┬źX-Factor┬╗ din Marea Britanie, prima sa presta╚Ťie muzical─â fiind apreciat─â de jura╚Ťii Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams ┼či Louis Tomlinson. El a povestit cum a ajuns s─â se se ├«nscrie la aceast─â competi╚Ťie cu miz─â mare: un milion de lire sterline: ÔÇŁTotul a plecat de la un pariu pe care l-am pierdut ╚Öi porunca ├«n urma acestuia a fost s─â m─â ├«nscriu pe aplica╚Ťia respectiv─â, la ├«nt├ómplare. Apoi am luat-o ├«n seriosÔÇŁ, a dezv─âluit Cezar Ouatu, la Antena 1. A folosit adresa ┼či num─ârul de telefon ale prietenului s─âu din Londra ┼či dup─â pu┼úin timp a primit un mail de confirmare: ÔÇŁA╚Ötept s─â fiu anun╚Ťat c├ónd va fi difuzat─â edi╚Ťia ├«n care am participatÔÇŁ, a mai spus el, plin de emo╚Ťii, dar ╚Öi de speran╚Ť─â c─â aceast─â participare ├«i va aduce un mare succes pe plan interna╚Ťional.

Cezar Ouatu, la ┬źX-Factor Marea Britanie┬╗. Prima audi┼úie a fost spectaculoas─â

Contactat telefonic, contratenorul ploie┼čtean a declarat pentru ÔÇŁAdev─ârulÔÇŁ : ÔÇŁAm vrut s─â c├ónt ┼či ├«n alt─â parte, nu doar ├«n Rom├óniaÔÇŁ. Acesta a mai precizat c─â nu poate oferi mai multe detalii despre ceea ce s-a ├«nt├ómplat ├«n timpul emisiunii, fiind ├«nc─â sub puterea unui contract de confiden┼úialitate. Cezar a m─ârturisit c─â prima audi┼úie a fost spectaculoas─â, ÔÇŁmai mult dec├ót un golden buzzÔÇŁ. Concursul ┬źX Factor┬╗ Marea Britanie este difuzat ├«n re╚Ťeaua de televiziune ITV.

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
regina letizia (5) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
cove si sotia in turcia JPG
carrie si boris johnson
image png
image
image
image
image
valetina pelinel borcea copii jpg
jador jpeg
GrasuXXL 189 jpeg
BeFunky collage (39) jpg
BeFunky collage (38) jpg
machine gun kelly