Cezara Dafinescu, bomba-sexy a «Epocii de Aur», a împlinit 70 de ani

Ultima actualizare:

  Cezara are mare succes cu spectacolul ”Jumătatea mea bărbatul”
Cezara are mare succes cu spectacolul ”Jumătatea mea bărbatul”

Celebra artistă Cezara Dafinescu (69 de ani) a schimbat prefixul, sâmbătă, însă nici cu buletinul în mână nu îi dai 70 de ani. Este un munte de energie şi arată impecabil. În plus, susţine spectacole în întreaga ţară, înregistrând şi acum, ca în anii tinereţii, un imens succes. Aplauzele spectatorilor şi braţele de flori primite sunt recompensa de care se bucură la fiecare reprezentaţie.

”Mă simt foarte bine, tânără, dar nu mă uit în buletin. Am norocul să fiu înconjurată de oameni buni, aşa că nu am de ce să nu fiu fericită. Acum sunt mai bine cu sănătatea şi încerc să respect tot ce a spus domnul doctor”, ne spunea anul trecut Cezara Dafinescu, fix în ziua în care împlinea 69 de ani. Ieri a schimbat prefixul şi pare că timpul se scurge invers în cazul ei, căci vedeta anilor ‘70 este în mare vervă. Artista, cu trăsături aristocratice, a trecut prin mari probleme de sănătate, suferind, în ultimii ani, mai multe intervenţii chirurgicale la nivelul şoldului, după ce a fost diagnosticată cu coxartroză. Ultima operaţie a fost efectuată în vara lui 2017, la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor, de către medicul Cristian Stoica. 

simeon stalpnicul png

Actriţa a revenit pe scenă, la scurtă vreme de la externare, jucând pe un fotoliu şi deplasându-se cu ajutorul unui baston. Ca un făcut, cam fiecare zi de naştere a prins-o pe scenă: ”Cezara este foarte activă. A fost la Sinaia, la Festivalul de Film 4Fun, îşi va face aniversarea doar pe scenă de acum încolo, facem o caravană prin ţară cu piesa «Jumătatea mea, bărbatul», în Bistriţa, Târgu Jiu, Tulcea, Constanţa. Cezara se simte bine, a aruncat bastonul, mai merge uneori la recuperare”, a declarat pentru Click! Toma Enache, regizorul piesei ”Jumătatea mea, bărbatul”, în care sărbătorita este protagonistă.

Are spectacole în toată ţara

Mamă şi bunică, marea actriţă din anii comunismului era distribuită la greu în piese şi în filme, datorită frumuseţii inconfundabile.  Deşi multe femei o invidiază pentru felul în care arată, iată că Cezara nu are vreo reţetă-minune: ”Am fost deseori întrebată despre cum anume îmi menţin frumuseţea şi starea de spirit pozitivă, pot spune că nu am folosit vreo reţetă culinară anume sau un tratament special de înfrumuseţare. Secretul frumuseţii mele a fost întotdeauna iubirea!”, a spus într-un interviu celebra artistă a cărei activitate în slujba teatrului şi filmului  românesc numără peste 40 de ani.  

Suferă enorm după ce i-au murit ambii soţi


  A fost căsătorită 20 de ani cu George Motoi
A fost căsătorită 20 de ani cu George Motoi

Cezara Dafinescu a fost căsătorită timp de peste 20 de ani cu actorul George Motoi, și chiar dacă s-au separat, rămăseseră prieteni buni. George Motoi s-a stins din viață pe 4 martie 2015, la vârsta de 79 de ani. Cei doi au o fiică, pe Raluca Motoi.


  Gelu Fronea a fost iubirea vieţii ei
Gelu Fronea a fost iubirea vieţii ei

După despărţirea de regretatul actor, Cezara Dafinescu s-a căsătorit cu omul de afaceri Gelu Fronea, pe care l-a numit “iubirea vieţii”. Fronea a murit în toamna lui 2003, în urma unui accident de motocicletă. În interviurile acordate ulterior, actriţa a mărturisit că a suferit cumplit după această pierdere, că a trecut prin depresie şi chiar a ajuns la bulimie (n.r.-tulburare de alimentaţie caracterizată prin hrănire în exces). 

image
image
image
image
image
image
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el
nunta smiley si gina pistol jpg
Andreea Mantea David
9 acasa 7 1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg