Cezara Dafinescu, dezvăluiri din intimitate: „Am fost și soție, și amantă”


    Cezara Dafinescu mărturisește că făcea orice pentru a-l mulțumi pe al doilea soț, care era foarte gelosFoto: arhivă personală
Cezara Dafinescu mărturisește că făcea orice pentru a-l mulțumi pe al doilea soț, care era foarte gelosFoto: arhivă personală

Actrița Cezara Dafinescu, considerată cea mai frumoasă actriță din România anilor `80, s-a confesat la o emisiune de televiziune. Ea a mărturisit că și-a iubit ambii soți, dar, cu toate că a fost îndrăgostită nebunește de cel de-al doilea partener, acesta era extrem de gelos.

Cezara Dafinescu a fost invitată în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars, unde a povestit mai multe detalii din viața ei sentimentală, secrete pe care nu le-a mai dezvăluit până acum. Ea a fost căsătorită de două ori, dar cel de-al doilea soț a fost marea ei iubire și viața alături de el a fost fantastică, dar, ca orice bărbat, avea și părțile sale neplăcute. Era extrem de gelos, iar cariera ei de actriță a avut de suferit din această cauză.

„Gelu se îndrăgostise de mine femeia, nu de mine actrița. El mă voia pe mine, nu suporta ideea să joc. Era foarte gelos, era feroce. Eu nu am mai fost actriță în acea perioadă. Și eu eram ca drogată, nu mai voiam nimic, voiam doar să fiu împreună cu el. Am fost soție, amantă, am fost gospodină în acea perioadă. am învățat să gătesc fel de fel de preparate numai ca să îi fac pe plac”, a mărturisit Cezara Dafinescu, la Antena Stars.


    Cezara Dafinescu a fost considerată cea mai rumoasă actriță din România anilor 1980Foto: arhivă personală
Cezara Dafinescu a fost considerată cea mai rumoasă actriță din România anilor 1980Foto: arhivă personală

Dincolo de acest defect al soțului, actrița recunoaște că a avut o viață minunată alături de el:

„Eu sunt o leoaică vanitoasă și în viața personală îmi doresc, la fel ca și în carieră, să merg în sus, din bine, în mai bine. După ce am avut o așa viață minunată, după ce am trăit alături de doi bărbați minunați, ce aș mai putea aștepta acum? Un bărbat care să bea? Să mă bată? Ce aș mai putea eu aștepta? Ce să fie mai bine decât am avut, cum aș putea evolua?”, a mai adăugat actrița.

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
masina cu lemne furate din padure jpeg
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
pele gettyimages 841963610 jpeg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
camasialtita
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg