Cezara Dafinescu, răpusă de dor. Îi plânge și acum pe bărbații vieții ei

24 aprilie 2018
simeon stalpnicul png
Gelu Fronea a murit în 2003, în urma unui accident de motocicletăfoto: arhivă personală

A fost de-o frumuseţe răpitoare, a strălucit în lumina reflectoarelor, în ”Epoca de Aur”, şi a trăit două poveşti de dragoste demne de telenovele. Cezara Dafinescu (69 de ani) a rămas însă fără ambii bărbaţi care i-au pus lumea la picioare şi pe care acum îi venerează, Goerge Motoi și Gelu Fronea. Copleșită de dor, Cezara a umblat zilele trecute la sertarul cu amintiri și ne-a împărtășit și nou, pe Facebook, imagini emoționante.

”Ani de-a rândul, pe 22 ianuarie, era sărbătoare în casa noastră, era ziua lui George ! Acum stau singură şi gândul îmi zboară la tine, la clipele frumoase petrecute împreună! Dormi în pace, George, dragul meu. Mulţumesc pentru tot !”, a scris Cezara pe contul ei de Facebook, despre primul soţ, George Motoi, care s-a stins din viaţă pe 4 martie 2015. Cezara şi George s-au iubit cu patimă vreme de 23 de ani şi au împreună o fată, Raluca Motoi.

simeon stalpnicul png
George Motoi şi Cezara s-au căsătorit în 1974foto: arhivă personală

Actriţa a explicat care a fost adevăratul motiv care a dus la divorţul din 1997, pentru a le închide gura celor care au comentat vrute şi nevrute: ”De George m-am îndrăgostit în anul doi de Facultate. El m-a învăţat că în teatru trebuie să intri prin uşa din faţă. Sentimentele noastre, chiar şi cele mai puternice, mor. Şi te uiţi la femeia cu care ai fost cu indiferenţa şi curiozitatea cu care priveşti o femeie străină. Nu ştiu când s-a stins dragostea noastră. Cu George am rămas prietenă. Nu e vina noastră dacă sentimentele s-au mai schimbat, cu trecerea anilor”.

simeon stalpnicul png
Cezara Dafinescu şi fiica ei, Ralucafoto: arhivă personală

După divorţul de marele actor, Cezara s-a căsătorit cu Gelu Fronea, afacerist, pe care mereu l-a numit ”dragostea vieţii mele”. Din păcate, această poveste de dragoste s-a sfârşit brusc, în 2003, când bărbatul a murit în urma unui accident de motocicletă: “A venit nebunia asta cu accidentul lui stupid, absolut stupid, pe o motocicletă, cu 60 de kilometri la oră. M-am dus la spital şi am stat 4 zile, el nu a murit, de cât de puternic era organismul. Era, bineînţeles, conectat la aparate, iar eu, în nebunia mea, eram sigură că se va face bine. Un an de zile după şocul ăsta, după moartea lui, nu am fost om. De fapt eu voiam sa mor”, a povestit ea, la Acasă TV, despre această dramă.

simeon stalpnicul png
Cezara Dafinescu şi regizorul Toma Enache

A scăpat de cârje şi are spectacole pe bandă rulantă

Ultimii doi ani şi i-a petrecut mai mult prin spitale, suferind trei intervenţii chirurgicale după ce i s-a pus diagnosticul de coxartroză, însă acum Cezara Dafinescu are din nou poftă de viaţă. Se simte bine, a scăpat de cârje, iar teatrul o ajută să privească viaţa cu optimism. Cel care are grijă să-i umple agenda este regizorul Toma Enache, responsabil de piesa “Jumătatea mea, bărbatul”, care este extrem de cerută. “Pe 28 aprilie jucăm la Buzău, pe 9 mai vom avea două reprezentaţii, la Constanţa şi la Kogălniceanu, pe 10 mai vom juca din nou la Constanţa, la Centrul Cultural «Jean Constantin», iar pe 20 mai, la București. Doamna Cezara se simte foarte bine, este în formă, are 4 decenii de carieră, iar în august va împlini 70 de ani de viață”, ne-a spus regizorul Toma Enache, care a pus în scenă și piesa “Nu sunt faimos, dar sunt aromân”, și cu care va avea două reprezentații la Centrul Cultural “Jean Constantin”, din Constanța.

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
andrei stefanescu iubita3 png
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png