Cezara, fiica lui Mihai Morar, scriitoare la 11 ani: «Sunt mândru că acest copil mi-a împlinit un vis»

image
Cezara Morar și-a făcut tatăl mândru, după ce a publicat un text literar într-o antologie

Mihai Morar este cu siguranță cel mai fericit tătic din România, iar acest lucru se datorează fiicei sale care împlinit un vis pe care l-a avut încă din copilărie: să-și vadă numele pe o carte. Deși prezentatorul tv nu a făcut încă acest pas până la această vârstă, fiica lui în vârstă de 11 ani i-a luat-o înainte. Cezara a câștigat un concurs literar și i-a fost publicat un text într-o antologie, alături de alți copii talentați.

Mihai Morar este mândru până peste cap de fiica lui, Cezara, care i-a împlinit un vis, iar bucuria sa de a-i vedea numele pe o carte a fost copleșitoare. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Mihai Morar le-a spus tututor despre cât de fericit este pentru ea, dar și ce împlinire sufletească i-a adus această realizare a micuței. 

Alături de mesajul emoționant publicat de el pe Instagram, el a mai atașat și câteva fotografii în care este alături de Cezara, dar și de cartea în care aceasta a publicat un eseu literar.

image
Cezara Morar și-a făcut tatăl mândru, după ce a publicat un text literar într-o antologieFoto Instagram

Mihai Morar este mândru de realizarea Cezarei, mai ales prin prisma faptului că la o vârstă atât de fragedă, ea a reușit ceea ce tatăl ei încă o vede ca pe un vis. 

Mihai Morar, mesaj înduioșător despre fiica lui, după ce a devenit scriitoare la doar 11 ani

„Copilul ăsta este, oficial, scriitor. Povestirea Cezarei, «Înapoi în viitor», a fost selectată printre cele 15 eseuri scrise de copii din toată țara pentru antologia «Singuri acasă. Copii și părinți în pandemie», apărută acum câteva zile la Editura Vremea. Dacă sunt mândru de ea? În niciun caz pentru că i-am găsit semnătura într-o carte. Asta trebuie să fie mândria și meritul ei. Cezara a scris aproape pe neștiute textul ăsta, la fel ca multe altele. Eu l-am citit când el era deja demult trimis la concurs. Mândria mea e alta. Sunt mândru că acest copil a ales să se exprime într-unul dintre cele mai frumoase moduri prin care o face un om. Prin scris. Cuvântul înfrumusețează lumea, iar cel care se exprimă prin cuvânt, înainte de a înfrumuseța lumea, prin scris, se înfrumusețează pe sine. Sunt mândru că acest copil mi-a împlinit un vis. De când eram mic, visam să îmi pun numele pe o carte. Iar dacă eu nu am făcut-o până la vârsta asta, e poate pentru că trebuia să aștept mai întâi să îmi văd numele prin copilul meu”, a scris Mihai Morar pe rețelele de socializare. 

Mihai Morar dezvăluie secretul unei căsnicii fericite

Mihai Morar şi Gabriela formează un cuplu de 13 ani şi sunt căsătoriţi tot de atunci, căci nu a fost nevoie să treacă mult timp ca să realizeze faptul că sunt sortiţi unul pentru altul. Daca majoritatea cuplurilor decide să locuiască împreună ani întregi până să facă pasul următor şi să devină soş şi soţie, iată că altfel a decurs povestea în cazul lui Mihai şi Gabriela. Atunci când s-au cunoscut erau colegi la radio şi, după doar două luni de relaţie au decis să întemeieze o familie. 

"Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul.", a declarat Mihai cu sinceritate.

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg