Chef Florin Dumitrescu, as şi la gătit, și la cântat. Ascultă-l live aici

Ultima actualizare:

    Chef Florin Dumitrescu a lansat miercuri seară un meniu concept cu trei rețete de burger gourmet
Chef Florin Dumitrescu a lansat miercuri seară un meniu concept cu trei rețete de burger gourmet

Este unul dintre cei mai tineri şi mai talentaţi chefi din România, însă Florin Dumitrescu (30 de ani) nu e as doar în bucătărie, ci mai are un talent ascuns.

Simpaticul bucătar şi-a lansat aseară un meniu concept de burgeri gourmet, cu care se vor putea delecta cei care ajung la Hard Rock Cafe, în Capitală.

Printre cei care au venit să deguste burgerii bucătarului se numără: Andrei Aradits şi fiul său, Andreea Moldovan şi Dj Optick, Simona Pope, Şerban Copoţ, Criss şi Vlad, Liana Stanciu, Miţă de la Bere Gratis, Cezar Ouatu, dar şi foşti concurenţi de la „Chefi la cuţite”. Pe tot parcursul serii, i-a fost alături şi frumoasa lui soţie, Cristina.

Şi nu doar papilele gustative le-au fost încântate celor prezenţi la eveniment, ci şi urechile.


    Florin Dumitrescu şi frumoasa lui soţie, Cristinafoto: Mihai Morariu
Florin Dumitrescu şi frumoasa lui soţie, Cristinafoto: Mihai Morariu

Asta pentru că pe scenă a urcat chiar chef Florin Dumitrescu. Şi nu ca să prezinte vreo trupă, ci să cânte. Şi a făcut-o atât de bine, că invitaţii l-au aplaudat minute în şir.

“Bine aţi venit la noi! Doamne, ce emoţii am”, le-a spus Florin invitaţilor, în timp ce cânta “Just a gigolo & I ain’t go nobody”, alături de Emanuel Mirea (fost solist al trupei Stigma).

Juratul de la „Chefi la cuţite” s-a descurcat admirabil şi a fost felicitat de cei prezenţi.


    Chef Florin Dumitrescu şi doi foşti concurenţi de la
Chef Florin Dumitrescu şi doi foşti concurenţi de la

„Am gândit această lansare ca pe o invitație la un concert culinar. Am vrut să le aduc oamenilor nu numai mâncare bună, ci și o atmosferă frumoasă și relaxată. Tocmai de aceea, deși am avut mari emoții, am îndrăznit să urc pe scena de la Hard Rock Cafe și să cânt așa cum aș face-o în fața unor prieteni. Sunt sigur că toți cei care mi-au fost alături s-au bucurat și mi-au iertat stângăciile de cântăreț amator. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut miercuri seară pe la lansare”, a spus încântat și recunoscător chef Dumitrescu.


    Florin Dumitrescu şi Cezar Ouatufoto: Mihai Morariu
Florin Dumitrescu şi Cezar Ouatufoto: Mihai Morariu

A transformat celebra sa plăcintă de berbecuț într-un burger gourmet

Florin Dumitrescu a lansat trei rețete originale de burger. „Este vorba de un meniu cu trei rețete speciale de burgeri, care îmi poartă semnătura. Îmi doresc ca cei care vor gusta acești burgeri să aibă parte de o explozie de gusturi și senzații. E ca atunci când asculți piesa rock favorită și ea reușește să declanșeze în tine o multitudine de stări”, a declarat Florin Dumitrescu.

Așa se face că, în meniul semnat de cunoscutul chef, se va regăsi faimoasa sa plăcintă de berbecuț, inspirată de Radu Anton Roman și care, de data aceasta, este magistral reprodusă într-un burger.


    Așa arată burgerul care are la baza rețeta de placintă de berbecuț
Așa arată burgerul care are la baza rețeta de placintă de berbecuț

Pe lângă această rețetă, Florin Dumitrescu a inclus în meniul concept altele două: iubitorii de fructe de mare vor fi încântați de burgerul cu creveți ușor picanți și acrișori, acompaniați perfect de avocado proaspăt, în vreme ce fanii bucătăriei franțuzești vor savura burgerul cu carne de vită, învelit în sos parfumat de foie gras și trufe negre.

Pe perioada în care meniul va fi disponibil, în restaurant vor fi expuse tunica și primul cuțit de chef ale lui Florin Dumitrescu. Un burger costă 55 de lei.

Vezi aici cum s-a descurtat chef Florin Dumitrescu pe scenă

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net