Cheloo a fost ridicat de mascați! Este audiat la DIICOT

Ultima actualizare:
Cheloo a avut un zâmbet sfidător când a ajuns la DIICOT
Cheloo a avut un zâmbet sfidător când a ajuns la DIICOT

Cheloo, a fost ridicat de mascați, miercuri dimineață (30 martie). Artistul, cunoscut pentru colaborarea cu trupa Paraziții, este acuzat de trafic de droguri, iar locuința sa este perchiziționată de către autorități, în căutare de probe incriminatorii.

Update 14.00: Potrivit unor surse judiciare citate de Adevărul, la locuința lui Cheloo din Breaza au fost găsite câteva grame de cannabis, în urma perchezițiilor. Rapperul a motivat că ar fi pentru consum propriu.

Update 13.30: Cheloo a dat primele declarații, în fața sediului DIICOT Ploiești, unde este audiat pentru trafic de droguri. „Mă simt ca lupul între oi și am să-mi reproșez multe”, a spus rapperul.


    Cheloo a avut un zâmbet sfidător când a ajuns la DIICOTfoto: Inquam Photos
Cheloo a avut un zâmbet sfidător când a ajuns la DIICOTfoto: Inquam Photos

Cheloo (38 de ani) va fi audiat de procurorii DIICOT Ploiești, el locuind în Breaza, tot miercuri, alături de alte 90 de persoane suspecte, potrivit b365.ro. Pe numele său real, Cătălin Ștefan Ion, cântărețul este cercetat într-un dosar în care este suspect atât de trafic, cât și de consum de droguri.

În același dosar sunt desfășurate, la momentul redactării acestei știri, percheziții în locuințele mai multor suspecți din Prahova și București.

Drogurile sunt mereu prezente în melodiile lui Cheloo cu Paraziții

Cheloo și MarkOne1 au dat bani ca să scape de pușcărie

Cheloo nu este la prima abatare. Artistul nu are o reputație curată în lumea muzicii, fiind, în trecut, acuzat de lovire de către Dj-ul Daniel Apetria. Acesta i-a dat în judecată, în 2014, pe rapperul de la Paraziții și pe MarkOne1, în urma unei încăierări petrecute în 2010, într-un club. Cei doi riscau sentințe de până la cinci ani în spatele gratiilor, însă a avut loc o răsturnare de situație. Dan Apetria l-a iertat pe Cheloo, care a trebuit să plătească o amendă de 300 de lei. MarkOne1 nu a scăpat la fel de ieftin, fiind nevoit să scoată din buzunar 4.200 de lei, pentru a nu risca să ajungă la pușcărie.

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg