Cheloo, lovitură după lovitură. Are deja două emisiuni şi ofertele nu se opresc aici

simeon stalpnicul png
Cheloo, Antonia, Feli şi Carla's Dreams, juriul "The Four - Cei patru"

Solistul trupei Paraziţii pare din ce în ce mai lipit de televiziune, dar iată că filmările nu îi încurcă planurile nici în muzică. Este jurat în două emisiuni de la Antena 1, “iUmor” şi “The Four – Cei 4”, dar are şi concerte pe bandă rulantă în străinătate.

Veste bună pentru fanii lui Cheloo, de la Paraziţii, pe numele lui adevărat Cătălin Ştefan Ion (39 de ani). Solistul este din ce în ce mai vizibil, căci este jurat la emisiunea “iUmor”, alături de Delia şi de Mihai Bendeac, difuzată în fiecare duminică, de la ora 20.00, dar asta nu e tot. S-ar părea că şefii postului au fost mulţumiţi de prestaţia acestuia, pentru că din 31 martie artistul de hip hop va mai avea parte de încă o provocare, tot la Antena 1.

simeon stalpnicul png

Cheloo va fi din nou jurat, însă la noua emisiune, “The Four – Cei 4”, alături de Antonia, Feli şi solistul de la “Carla’s Dreams”. Colaborarea lui Cheloo cu Mihai Bendeac nu s-a oprit aici, căci solistul şi actorul au bătut palma şi au colaborat pentru coloana sonoră a proiectului “Băieţi de oraş”. Cheloo este ocupat şi cu prietenii lui din trupa Paraziţii, Ombladon şi Freakadadisk, căci sunt foarte solicitaţi la export. Ei vor va cânta pe 27 aprilie la Londra, pe 28, la Birmingham şi pe 29, la Dublin.   

cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
Adriana și Eliza Iliescu
maurice munteanu
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Ameer captura video jpg
drutu angelin george disparut jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg