Chinurile lui Neti Sandu! Adevărul despre părul ei de păpușă: «Mă trezesc la ora două, în fiecare dimineață, să mă pregătesc»

28 noiembrie 2021
image
Neti Sandu are același look de când apare pe sticlăfoto: Facebook

Are 62 de ani și și-a început cariera odată cu Pro TV-ul. Neti Sandu este una dintre figurile emblematice ale televiziunii din Pache Protopopescu. Pare neschimbată de atâția ani, de când prezintă Horoscopul la Pro TV, și a devenit un brand. Iată secretele ei!

Neti Sandu și-a păstrat aceeași imagine de ani de zile, de când apare pe sticlă. Are același păr negru, lucios ca pana corbului și des, aceeași lungime și aceeși tunsoare. De altfel, toate prezentatoarele care apar pe "sticlă" au stipulat în contract o clauză care privește imaginea și coafura, care trebuie să rămână aceeași. Nety a dezvăluit, însă, prin ce chinuri trece ca să își mențină aceeași imagine zilnic.

image
Neti Sandu are aceeași imagine și în vacanțefoto: Instagram

Neti Sandu: „Toată lumea zice că nu e părul meu”

Mulți au acuzat-o de-a lungul timpului o că ar purta perucă, însă Neti vine cu explicații. Neti are un ritual zilnic: se trezește de la două dimineața ca să se pregătească pentru apariția ei la TV. „Toată lumea zice că nu e părul meu. După atâția ani, auzind vecinii că nu ar fi părul meu, la un moment dat s-a oprit o vecină și mi-a zis să nu mă supăr pe ea, dar să îi spun dacă e părul meu. I-am zis atunci că mă știe de atâția ani, cum să întrebe așa ceva. Nu am reușit, în 27 de ani, să îi conving că e părul meu. Eu mă trezesc la două în fiecare dimineață să mă pregătesc”, a declarat Neti, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

image
Neti Sandu prezintă horoscopul la PRO TV

Neti Sandu: „Primeam saci de scrisori”

Neti Sandu prezintă horoscopul de 26 de ani la Pro TV și a reușit să ia fața multor tinere de 18 ani care i-au vânat poziția, de-a lungul vremii. „Prima dată nu aveam senzația de feedback, dar au venit operatorii cu bilețele din țară și îmi spuneau că am mulți fani în țară, erau saci de scrisori. Trebuia să gestionez toată situația asta. Nu m-am hotărât ușor, aveam 38 de ani și nu am crezut că mă vor păstra, pentru că restul aveau vreo 18 ani. Ei spuneau să vin să semneze contractul pentru emisiune. Am ajuns la terapie (n.r. psiholog), era normal. M-am dus pentru că se acumulaseră multe lucruri și aveam nevoie de un tonus”, a mai povestit Neti. Neti Sandu a debutat la Pro TV alături de Florin Călinescu, în matinalul „Ora 7, Bună dimineața. De 26 de ani prezintă Horoscopul la același post tv. Timp de 18 ani, până în 1995, vedeta Pro TV a lucrat ca bibliotecară într-un institut de proiectări și arhitectură.Citește și:

Neti Sandu, imaginile verii. Cum arată la plajă, la 62 de ani

Cum a fost Neti Sandu părăsită după 10 ani de relație: «Am făcut cinci ani de terapie»

florin calinescu png
anamaria prodan png
BeFunky collage (16) jpg
Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif
cub liviu varciu animat gif
Mădălina Ghenea, ca o divă autentică jpg