Cinci semne că Elena Băsescu și iubitul tinerel și-au spus «adio»

Ultima actualizare:

    La botezul micuței Anastasia, Elena și Cătălin erau un cuplu fericit
La botezul micuței Anastasia, Elena și Cătălin erau un cuplu fericit

Povestea de dragoste dintre Elena Băsescu şi Cătălin Tomată a debutat brusc, după ce mezina fostului preşedinte a divorţat de Bogdan ”Syda” Ionescu. Erau extrem de îndrăgostiţi, mai ales că destul de repede a apărut şi rodul iubirii lor, micuţa Anastasia, însă iată, se zvoneşte că cei doi s-ar fi despărţit după doar doi ani de relaţie. Click! îţi prezintă cinci semne care demonstrează clar că nu mai formează un cuplu.

Când a fost întrebată dacă va mai îmbrăca a doua oară rochia de mireasă şi dacă se va căsători cu Cătălin Gheorghe ”Tomată” (29 de ani), Elena Băsescu (39 de ani) a răspuns ferm că nu va mai face niciodată acest pas pentru că nu crede în acte. Nu ştim dacă diferenţa de vârstă de zece ani dintre ei şi-a spus cuvântul, cert este că fata fostului şef de stat Traian Băsescu şi tânărul afacerist şi-ar fi spus ”adio” de aproximativ două luni, după ce au avut mai multe discuţii tensionate.

Prietenilor nu le vine să creadă că aceştia au ales să îşi continue viaţa pe drumuri diferite, mai ales că păreau foarte sudaţi, în plus aveau un copil împreună, iar ”Tomată” era un tată vitreg perfect pentru Traian jr şi Sofia, copiii pe care EBa îi are din căsnicia cu Bogdan Syda Ionescu.

Relaţia lor a debutat în vara anului 2017, iar la scurt timp, mai precis în septembrie, Elena a rămas însărcinată. Pentru că e o mare iubitoare de copii, vestea că va fi mamă de trei a fost primită cu bucurie de toată lumea. În iunie 2018 a venit pe lume micuţa Anastasia şi părea să completeze familia, însă iată că la fix doi ani de relaţie, cei doi părinţi au considerat că nu mai pot convieţui şi s-ar fi despărţit la final de iulie. Ultima dată când cei doi s-au afişat ca un cuplu fericit s-a întâmplat la finalul lunii iunie, la nunta unor prieteni. De-atunci, EBa a postat poze doar cu ea şi copilaşii. Nu e cert dacă decizia lor e una definitivă, însă sunt cinci motive care demonstrează clar ruptura dintre ei.

EBa are o relație foarte bună cu fostul socru
EBa are o relație foarte bună cu fostul socru

Primul indiciu care certifică despărţirea dintre EBa şi Tomată este vacanţa pe care ea şi-a petrecut-o în septembrie pe litoral, doar în compania celor trei copii ai săi.

Al doilea  motiv ar fi faptul că de Sfânta Maria Mică, pe 8 septembrie, cu ocazia onomasticii mamei sale, Elena împreună cu cei trei copii s-au strâns la un restaurant de fiţe din Capitală, unde au celebrat alături de părinţii săi, Maria şi Traian Băsescu. Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au surprins poze cu familia fericită, dar nici urmă de Tomată prin preajmă.

În ultima perioadă doar EBa și bona au fost surprinse în compania copiilor
În ultima perioadă doar EBa și bona au fost surprinse în compania copiilor

Al treilea indiciu care arată negru pe alb că nici măcar prieteni nu mai sunt este lipsa EBei de la pizzeriile afaceristului. După cum se ştie, Cătălin deţine în Bucureşti mai multe localuri în care se mănâncă pizza, iar logodnica lui era nelipsită de acolo. Se implica destul de mult, era prezentă cu copiii acolo, se ocupa de reţelele sociale ale pizzeriei, venea cu idei noi, însă iată că, de trei luni, fiica fostului preşedinte nu a mai fost văzută acolo.

Când se înțelegeau bine, EBa și Tomată își petreceau timpul la pizzerie
Când se înțelegeau bine, EBa și Tomată își petreceau timpul la pizzerie

La botezul din data de 21 septembrie al fetiţei Elenei Udrea, Elena Băsescu a venit fără partenerul ei, ci doar alături de părinţi. Bruneta nu părea să fie foarte afectată. A zâmbit, a discutat cu buna ei prietenă Elena Udrea şi cu logodnicul acesteia, Adrian Alexandrov, şi s-a întreţinut cu ceilalţi cunoscuţi.

În ultima perioadă s-a întâlnit mai mult cu foştii socri, părinţii lui Bogdan Syda Ionescu, iar în pozele surprinse de fotoreporterii Click! aceasta pare abătută.

Faptul că e concentrată pe creşterea celor trei copii şi pe afacerea sa cu hăinuţe a ajutat-o pe EBa să mai uite de aceste necazuri.  În plus, are sprijinul şi susţinerea psihică a părinţilor ei. Contactat telefonic şi întrebat dacă s-a despărţit de Elena, Cătălin Gheorghe ”Tomată” s-a rezumat să spună: ”Nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri”, semn că acestea nu sunt atât de grozave în realitate.

Elena Băsescu a divorţat de Bogdan Ionescu după patru ani de mariaj

Vestea divorţului dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu a căzut ca un trăsnet pe data de 2 septembrie 2016, când cei doi au confirmat pe Facebook că nu mai alcătuiesc o familie. La scurt timp au apărut și zvonurile conform cărora Syda ar fi înșelat-o pe Elena. La o lună de la divorț, bruneta a spus însă lucrurilor pe nume.

“Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm… A fost o decizie pe care am luat-o în urmă cu mai multe luni, cântărită şi întoarsă pe toate părţile”, a spus EBa pentru Viva. Cei doi s-au căsătorit la 1 septembrie 2012, după trei ani de relaţie.

Citește și:

EXCLUSIV Perfecte în reviste şi la tv, banale pe stradă! Andreea Marin, în şlapi, Elena Băsescu, în trening!

Ce drăgălaşi sunt copiii Elenei Băsescu! Toţi trei fac reclamă la noua afacere cu haine a mamei lor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net