Cine este Albina de la „Masked Singer România, sezonul 2. O cântăreață celebră a stat în spatele costumului

Ultima actualizare:

    În spatele măștii Albinei a stat nimeni alta decât Theo Rose!Foto: Pro TV
În spatele măștii Albinei a stat nimeni alta decât Theo Rose!Foto: Pro TV

Finala Masked Singer România sezonul 2 se „joacă” joi, 9 decembrie, iar curioșii își vor putea în sfârșit confirma teoriile cu privire la cele mai populare măști.

În finală urmează să fie demascate celebritățile care au mai rămas în emisiunea plină de surprize: Albina, Fluturele, Shaorma și Muma Pădurii. Personajele au reușit să își țină identitatea ascunsă timp de 13 săptămâni, iar acum o să încerce să câștige show-ul, competiția fiind una strânsă. 

În fiecare săptămână, telespectatorii și detectivii emisiunii - Horia Brenciu, Inna, Alex Bogdan și Mihaela Rădulescu- au încercat să deslușească misterul măștilor Masked Singer România. Doar patru dintre ele au reușit să își țină ascunsă identitatea până în finală și să fie la un pas de marele trofeu. Curiozitatea este, astfel, cu atât mai mare!

„Cabinetele detectivilor din toată țara vor completa în această seară toate dosarele. S-a muncit mult, s-a investigat intens și ne-am distrat pe cinste!”, a spus prezentatorul emisiunii, Pavel Bartoș.

Albina de la „Masked Singer România”, sezonul 2, a impresionat publicul cu vocea sa, punându-i în încurcătură pe jurați. „Este un accent în engleză. Asta mă face să cred că ai cântat pe marile scene ale lumii. O să zic Billie Eilish. De ce nu?”, a glumit Inna. Alex Bogdan a susținut că el crede că este vorba despre cineva care a fost la „Românii au talent” și anume Laura Bretan.

Albina a reușit însă să îi ducă de nas până în finală pe detectivi, chiar dacă le-a oferit acestora indicii cu privire la identitatea sa, de-a lungul show-ului. Mihaela Rădulescu a fost însă cea mai ageră dintre ei și a spus că este convinsă că Theo Rose este Albina!

În spatele măștii strălucitoare și a coroanei de regină a stat nimeni alta decât Theo Rose, cântăreață extrem de în vogă în prezent și fostă concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil”. Anna Lesko, Adriana Simionescu și Minelli s-au mai numărat printre propunerile juraților.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net