Cine este Emil Rengle, primul dansator care a câştigat Românii au talent

Ultima actualizare:

    Emil Rengle a câștigat sezonul 8 Românii au TalentFoto: Instagram
Emil Rengle a câștigat sezonul 8 Românii au TalentFoto: Instagram

Este prima dată când o ediție a concursului Românii au Talent a fost câștigată de un număr de dans, și nu orice tip de dans.....Emil Rengle și-a făcut apariția pe scena talentelor cu un moment inedit de dans pe tocuri.

Cine este Emil Rengle, dansatorul pe tocuri

Emil Rengle vine din Oradea. La 7 ani, Emil pășea pentru prima oară într-o sală de dans. Sora lui era majoretă. Acesta a început să practice dansuri de societate. Atunci nu își dădea seama foarte bine care e treaba cu dansul. Abia la 11 ani a intrat în lista activităților lui favorite. Atunci a simțit că s-a îndrăgostit de dans, iar această artă a fost mijlocul perfect pentru a-și exprimă caracterul nonconformist. A studiat Artă Coregrafică la UNATC, s-a perfecționat în America alături de coregrafa lui Beyonce, Sheryl Murakami.

A fost coregraf la Vocea României

Emil a făcut coregrafii pentru nenumărați artiști autohtoni și a călătorit prin toată lumea cu artiști cunoscuți, participând în numeroase clipuri muzicale. Acesta l-a cunoscut la un momentdat, în timp ce era plecat în SUA, chiar și pe faimosul Justin Bieber, care a vrut să facă o poză cu dansatorii show-ului din seara respectivă. Emil a colaborat cu artiști români precum Inna, Alexandra Stan și mulți alții, iar prin intermediul videoclipurilor în care a fost protagonist și-a propulsat numele pe scena showbiz-ului românesc. 


    Emil Rengle, marele câștigător! Foto: Captură Pro Tv
Emil Rengle, marele câștigător! Foto: Captură Pro Tv

Este printre puținii artiști care a recunoscut că se simte atras de bărbați 

Cântăreţul, dansatorul şi coregraful Emil Rengle a mărturisit că este bisexual, chiar pe canalul său de Youtube, unde încurajează tinerii să-şi asculte inima şi să se accepte aşa cum sunt, dar şi că nu este nimic greşit în legătură cu ei. Rengle a făcut declaraţiile având lacrimi în ochi, şi a povestit cel mai dificil moment al vieţii sale, acela când a venit vremea să recunoască familiei că este atras de bărbaţi. Mama artistului l-a acceptat şi l-a iubit în continuare, fără ca nimic să se fi schimbat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
militari armata romana png
image
image
image
image
image
image
Banner Cristi Caloeanu
image png
banner karmen minune png
cub randi animat gif
delia 2  crop 1665421206 jpg
Ce familie frumoasă are Damian Drăghici
Banner Rică Răducanu
Banner Emily Burghelea
image
actualitate.net
image
actualitate.net