Cine este iubitul Iuliei Albu. Fostul soț a dat detalii

Ultima actualizare:

    Mihai și Iulia Albu se războiesc pentru programul de vizitare al fiicei lorFoto: arhivă personală
Mihai și Iulia Albu se războiesc pentru programul de vizitare al fiicei lorFoto: arhivă personală

Iulia și Mihai Albu au divorțat în urmă cu câțiva ani. Au mers la notar ținându-se de mână și cu zâmbetul pe buze, dar acum, aproape patru ani mai târziu, a fost declanșat un adevărat “război” între cei doi foști soți. Motivul: creatorul de pantofi nu este mulțumit de timpul petrecut alături de fiica lor de șapte ani, Mikaela.

Iulia și Mihai Albu locuiesc în același bloc, căci jurata de la "Bravo, ai stil!" a primit la divorț o sumă de bani pe care a folosit-o pentru a cumpăra un apartament de la mama creatorului. S-au înțepat rareori, dar acum au scos armele grele, căci este vorba despre copilul lor.

"Eu mi-am dorit un program concret, bine stabilit, am cerut weekend-ul unu și trei din lună, o parte din vacanțe, am cerut să mă văd un an de Paște cu Mika, iar în altul de Crăciun. La divorț am avut două luni pe an și o lună din vacanță. Am trimis o notificare executorie pentru a ne vedea la un notar și a stabili altceva, dar am așteptat trei luni și nu mi-a răspuns la notificare. Nu am niciun cuvânt rău de spus la adresa fostei mele soții. Nu am să mă plâng decât de o lipsă de program fix. Asta a dus la disfuncțiuni în programul meu, cât și al copilului. Mi-am dat seama că nu fac față unui program aiurea. Am avut diverse discuții în care mi-a spus că nu e de acord", a povestit Mihai Albu la "Teo Show", luni, 31 octombrie.

Iulia și Mihai locuiesc în același imobil

Iulia nu a lăsat lucrurile așa, ci s-a angrenat într-un schimb de replici cu fostul soț, despre care a spus că a făcut intenționat publice toate aceste lucruri: "Voi regla lucrurile așa cum trebuie și o voi face irevocabil. La divorț am primit o sumă de bani și am cumpărat un apartament în același bloc, care aparținea mamei sale, am contract de vânzare-cumpărare. Nu voi mai ține apartamentul acela. Îl scot la vânzare. O să mă mut foarte repede din acel imobil. Mă simt hărțuită de fostul meu soț. Nu i-am îngrădit niciodată accesul la copil."

Chiar dacă locuiesc în același bloc, Mihai Albu a mărturisit că nu poate merge la ușa fostei partenere pentru a cere timp cu copilul, iar asta din cauza intimității pe care vrea să o respecte.

Designerul de pantofi "a dat din casă" câteva detalii despre iubitul Iuliei, pe care acesta vrea să-l țină secret și despre care nu dă niciun fel de informații. “Crezi că pot să merg la ea la ușă și să-mi deschidă iubitul ei?” E cetățean străin și e mai mereu plecat, dar când vine în România stă acolo. Uneori îmi spune și Mika", a mai adugat Mihai Albu.

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net