Cine este soprana de la medicină care l-a vrăjit pe Florin Călinescu la «Românii au talent»

Ultima actualizare:
Daniela Machidon l-a vrăjit pe Florin Călinescu
Daniela Machidon l-a vrăjit pe Florin Călinescu

Daniela Machidon i-a uimit pe jurații de la «Românii au talent» cu frumusețea și talentul artistic care a trimis-o direct în finală, după ce a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu. Actorul își dorește să o mai vadă încă o dată pe frumoasa soprană interpretând pe scena de la Românii au talent.

Însă Daniela Machidon nu este doar o voce foarte puternică, tânăra soprană este și studentă la medicină, în anul 1. Florin Călinescu a apăsat aseară cel de-al patrulea golden buzz al sezonului #9suprem Românii au talent. Juratul a fost fermecat de vocea angelică a Danielei Machidon și de carisma acesteia și a fost convins rapid că reprezentația concurentei merită butonul auriu și un loc în semifinale.

Vineri, telespectatorii au fost martorii unui spectacol plin de bucurie, energie și emoție și au aplaudat talentul prezentat pe scenă în diverse forme, cu foarte multă dăruire și entuziasm, de către concurenți dornici să cucerească întreaga țară.


    Daniela Machidon l-a vrăjit pe Florin Călinescu
Daniela Machidon l-a vrăjit pe Florin Călinescu

„Prima oară m-ai neliniștit. M-ai liniștit cu vocea ta suavă. A fost frumos. A fost un moment foarte, foarte frumos. A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat niște energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul”, a declarat Mihai Petre.

„Aveti material didactic la facultate? Mă refer dacă lucrați pe cadavre. Donezi corpul științei? Oricum sunt fleașcă. Îmi donez corpul științei”, a spus Florin Călinescu chiar după ce i-a oferit Golden Buzz.

Cine este Daniela Machidon

Originară din Chișinău, Daniela Machidon are 18 ani și este studentă la Medicină. Cu toate acestea, marea ei pasiune este muzica. De mică voia să facă ceva legat de artă -  dans, muzică, orice. Așa că părinții au ales muzica și, prin urmare, Daniela face canto clasic de la vârsta de 10 ani. Până acum, Daniela a participat la diferite concursuri naționale și internaționale, iar recent, a câștigat 35.000 de lei la un concurs de karaoke. Aceasta este pasionată și de actorie și, în timpul liceului, a făcut 4 ani de teatru.

Daniela Machidon și Valerian Moraru
Daniela Machidon și Valerian Moraru

Daniela este studentă, în primul an, la Medicină. Părinții nu voiau neapărat ca ea să facă asta, pentru că știu cât este de greu, dar acum s-au mai acomodat cu ideea. Ambii părinți lucrează în sistemul medical – tatăl este chirurg mamolog, mama este asistent medical. Daniela și-ar dori să se specializeze pe chirurgia estetică și plastică sau să fie chirurg mamolog, cum e tatăl. 

Daniela își dorește să se mute cu facultatea în Olanda, acolo unde studiaza iubitul ei, și el din Republica Moldova. Cei doi sunt împreună de trei an și jumătate. După momentul ei de la ”Românii au talent”, Andi Moisescu a spus: ”Ceea ce vedeți este unul dintre îngerii maestrului Florin Călinescu”.

Daniela Machidon și iubitul ei, Valerian Moraru se iubesc de mai mult timp

Daniela Machidon este foarte fericită alături de iubitul ei, Valerian, iar acest lucru se poate observa foarte ușor doar aruncând doar o privire peste imaginile pe care soprana le publică pe rețelele de socializare.


    Daniela Machidon și Valerian Moraru Foto Facebook
Daniela Machidon și Valerian Moraru Foto Facebook
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net