Cine îi va boteza copilul Ioanei Tufaru. Ce bine se înțeleg nașa și fina


    Ioana Tufaru a născut în octombrie 2015Foto: Captură Kanal D
Ioana Tufaru a născut în octombrie 2015Foto: Captură Kanal D

După ce Ioana Tufaru (39 de ani) s-a certat cu Mihaela Deaconescu, Luca a rămas fără nașă. Se pare că Mihaela l-ar fi jignit pe soțul Ioanei Tufaru și asta a dus la ruptura dintre cele două. După două luni de la scandal, fiica Andei Călugăreanu a găsit altă nașă pentru fiul ei în vârstă de zece luni.

Ioana a rugat-o pe fosta soție a tatălui ei, actorul Dan Tufaru, să-i  creștineze bebelușul.  La rândul ei, Maria Niculescu a acceptat să fie nașa micuțului Luca, deoarece îl îndrăgește foarte mult.

”Ne-am găsit pe Facebook, căci ne-am îndepărtat cândva. I-am luat ceva simbolic. Ea nu e cu pretenții ca cealaltă”, a declarat Ioana Tufaru miercuri, 31 august, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

 Relația dintre cele două pare să fie foarte bună, Ioana considerând-o pe maria o a doua mamă. ”Mamă de-a doua, vitregă sună rău, ca în poveștile alea”, a spus Ioana. Viitoarea nașă este topită după Luca și spune că cel mai mult îi place privirea inteligentă a micuțului. Cât despre Ioana, Maria Niculescu spune că o apreciază pentru că e o mamă foarte bună.

”Ioana este o mămică foarte grijulie. Are grijă ce lapte să îi dea, ce mănâncă, iar Ionuț este un bărbat să-l pui la rană”, a declarat Maria Niculescu.

Maria Niculescu, mama vitregă a Ioanei Tufaru
Maria Niculescu, mama vitregă a Ioanei Tufaru

Petrecerea de botez nu va fi una cu fast, ci una modestă, și va fi organizată chiar la casa pe care Gigi Becali le-a dăruit-o părinților. Ioana și Ionuț au ales să sărbătorească acasă și nu la restaurant, deoarece au considerat că este mai importantă creștinarea micuțului, nu petrecerea de după. 

cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub claudia pavel cream png
horoscop jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
roxana hulpe colaj jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg