Cine le îmbracă pe toate vedetele PRO Tv. Secretul a fost dezvăluit

Ultima actualizare:

    Garderoba vedetelor PRO Tv se schimbă la începutul fiecărui sezonfoto: Pro TV
Garderoba vedetelor PRO Tv se schimbă la începutul fiecărui sezonfoto: Pro TV

Mulți se întreabă dacă Andreea Esca și toți ceilalți prezentatori de la PRO Tv vin de acasă cu hainele pe care le poartă în timpul emisiunilor. Pagina de Media a intrat în culisele televiziunii create de Adrian Sârbu și a aflat cine le îmbracă pe vedetele PRO Tv.

Ei bine, Andreea Esca nu vine cu hainele de acasă pentru a prezenta cel mai important jurnal de știri de la PRO Tv, Busu nu-și alege singur sacourile trăsnite din fiecare dimineață, iar vestimentația plină de culoare a lui Neti Sandu este rezultatul unui plan bine pus la punct.

Garderoba vedetelor PRO Tv este gândită cu mult timp înainte, la începutul fiecărui sezon, împreună cu stiliștii trustului și departamentul de marketing, care stabilesc linia de machiaj, coafură și vestimentație pentru sezonul care stă să înceapă.

Totul este cumpărat și așezat în dulapul dedicat fiecărei vedete. Imaginile surprinse de Pagina de Media ne arată dulapul impresionant al Andreei Esca, plin cu sacouri, bluze și cămăși, dar și colecția de pantofi a ”fetei de la meteo” Magda Pălimariu.

Fanii PRO Tv trebuie să știe că hainele prezentatorilor sunt pregătite cu o săptămână înainte și puse pe umerașe etichetate în dulap. Culorile sunt alese în așa fel încât să se asorteze cu grafica și cu starea de spirit a celor care le poartă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
armin nicoara colaj instagram jpg
delia erika isac colaj instagram jpg
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net