Cine sunt cei 10 «Faimoși» din sezonul 3 de la Exatlon. Emisiunea începe în 12 ianuarie

Costin Gheorghe este fratele Elenei Gheorghe, faimoasa cântăreață
Costin Gheorghe este fratele Elenei Gheorghe, faimoasa cântăreață

Show-ul Exatlon se întoarce pe micile ecrane din 12 ianuarie, iar acum s-a aflat lista completă a echipei Faimoșilor. Până de curând, fanii emisiunii au aflat că Ami și Mario Fresh sunt cele două vedete care vor concura pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Sezonul 3 al emisiunii Exatlon va începe în 12 ianuarie, de la ora 20. Emisiunea prezentată de Cosmin Cernat, același care va comenta evoluțiile concurenților pe traseele din Republica Dominicană, va fi difuzată patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marți.

Andreea Mihaela Zaragiu
Andreea Mihaela Zaragiu

Care sunt cei 10 concurenți din echipa Faimoșilor

Atletei Andreea Arsine și artiștilor de succes AMI si Mario Fresh li se adauga, în echipa Faimoșilor, încă șapte concurenți plini de energie și dornici să își demonstreze calitățile sportive, puterea psihica și să își depășească limitele în acest nou sezon „Exatlon”.

Diana Pivniceru
Diana Pivniceru

Costin Gheorghe, 29 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului în cadrul mai multor cluburi: Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti. Energic, carismatic, Costin pare sa fi împrumutat din șarmul surorii sale, îndragita cântăreață Elena Gheorghe.

Ciprian Mariş
Ciprian Mariş

Andreea Mihaela Zaragiu, 32 de ani, e multiplă campioană națională, europeană și mondială la Kempo. Este instructor de fitness și aerobic și prin tot ceea ce face încearcă să insufle și altora dragostea pentru sport și viața sănătoasă.

Catalina Seicaru
Catalina Seicaru

Andrei Boțoaca, 24 de ani, este un tânăr care a ales un sport plin de adrenalină – este campion național, european și mondial la motociclism, iar in 2014, 2015 si 2018 a primit titlul de Sportivul Anului la Enduro (curse off road). Își dorește cu ardoare să ajungă în Fianală și să revină acasă cu trofeul Exatlon.

Ion Surdu
Ion Surdu

Diana Pivniceru, 27 de ani, este o atleta valoroasă, vicecampionana națională la proba de 800 de m. Din 2012 a câștigat în fiecare an titlul de Campioană Națională Bikini Fitness. Este și instructor de fitness și e pasionată și de ski, patinaj și tenis.

Andrei Boţoaca
Andrei Boţoaca

Ciprian Mariș, 27 de ani, multiplu campion mondial la Kempo, intră și el în lupta care va ține cu sufletul la gură România. De asemenea, e campion RXF, la categoria 66 de kilograme.

Mario Fresh
Mario Fresh

Cătălina Șeicaru, 25 de ani, e instructor de fitness si aerobic, dar și model, frumoasa sportivă aparand într-o serie de reclame. Crede în steaua ei norocoasă, dar, mai ales în ambiția care o caracterizează.

Ami
Ami

Un sportiv spectaculos, originar din Republica Moldova, dar care s-a mutat în Cluj de la 16 ani, întregește echipa Faimoșilor; este vorba de Ion Surdu, 23 de ani, campion național și european la MMA. Este pasionat de crossfit, volei, baschet, handbal și fotbal. Ion este în prezent și student în primul an la ASE, Marketing.


    Ion Surdu
Ion Surdu

Cei 10 Faimoși vor fi nevoiți să se cunoască, să se accepte și să dovedească, zi de zi, că pot deveni o echipă adevărată!

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg