Cine sunt cei 11 concurenți de la „Îmi place dansul”, concursul Kanal d


    Jurații care vor nota prestația celor 11 concurenți care vor păși pe scena de la „Îmi place dansul”Foto: Kanal D
Jurații care vor nota prestația celor 11 concurenți care vor păși pe scena de la „Îmi place dansul”Foto: Kanal D

Prima ediție a show-ului „Îmi place dansul” a debutat sâmbătă seară, la Kanal D. Telespectatorii i-au putut cunoaște, în premieră, pe cei 11 concurenți care au intrat pe ringul de dans. Este vorba despre cinci fete și șase băieți care se luptă pentru marele trofeu și premiul cel mare.

Cei 11 concurenții vor face spectacol pe micile ecrane, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, la Kanal D, fiind jurizați de Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuța și CRBL. În concurs s-au înscris 11 concurenți, iar Click! îți face cunoștință cu ei mai jos.   

Cea mai tânără concurentă "Îmi place dansul" are 14 ani

Ștefan, în vârstă de 28 de ani, vine din Chișinău, este actor și dansator. Concurentul mărturisește că stilul de dans preferat și care îi pune în valoare calitățile artistice este dansul sportiv. 

Ștefan
Ștefan

Sorana este mezina acestui show, în vârstă de 14 ani, și vine din Târgu Jiu, județul Gorj. Concuren preferă stilurile de dans contemportan, dancehall și street dance.

Sorana
Sorana

Roberto, în vârstă de 28 de ani, este din București. Profesează ca dansator și coregraf. Acesta spune despre el că preferă stilul de dans hip-hop comercial.

Roberto
Roberto

Dansatori profesioniști și coregrafi, înscriși la "Îmi place dansul"

Loredana are 21 de ani, este din Brăila și profesează ca instructor de dans. Tânăra afirmă că dansul sportiv este cel care ar putea să o pună în valoare în cadrul competiției „Îmi place dansul”. Afirmă că se foarte motivată să treacă peste orice piedici pentru a-și împlini visul.

Loredana
Loredana

Louis are 21 de ani și este din București. Instructor de dans și student, tânărul este specializat în street dance.

Louis
Louis

George are 21 de ani, vine din Ploiești și profesează că dansator. Concurentul vrea să cucerească scenă de la „Îmi place dansul” cu unul dintre stilurile lui de dans preferate, cabaret.

George
George

Sabin are 20 de ani, vine din Dorohoi, județul Botoșani și este lucrător comercial. Concurentul își dorește să surprindă cu unul dintre stilurile lui de dans preferate, jazz funk. Își dorește să devină dansator profesionist și să-i motiveze pe cei care se regăsesc în povestea lui de viaţă.

Sabin
Sabin

Concurenții "Îmi place dansul", pasionați de stiluri diferite de dans

Cesima, în vârstă de 18 ani, vine din Ploiești și este dansatoare. Concurenta spune că dansul contemporan o pune în valoare cel mai bine pe scenă. 

Cesima
Cesima

Anamaria are 20 de ani, vine din Constanța și profesează ca instructor de dans. Cel mai bine stăpâneștestilul dancehall.

Andrei
Andrei

Andrei are 27 de ani, este din București și profesează ca hairstylist. Concurentul mărturisește că este pasionat de un stil de dans deloc comun, popping.

Anamaria
Anamaria

Monica are 18 ani și este din București. Concurenta este dansatoare și spune despre ea că preferă stilul de dans comercial, în detrimentul celorlalte.

Monica
Monica

Citește și:

Victor Slav va prezenta noul show „Îmi place dansul”. Vezi ce parteneră i-au găsit producătorii!

Beatrice Rancea revine la TV! Va fi în juriul emisiunii «Îmi place dansul», de la Kanal D

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
vedete jpg
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul